-
Quote:
Originally Posted by
Ιφιγένεια
Τον πονάγε το δόντι του
Μάλλον ο τύπος δεν γούσταρε. Μην ασχολείσαι άλλο. Τζάμπα φθείρεσαι.
Ξέρω περίπτωση όπου η γυναίκα παραπονιόταν συνέχεια, για αρκετούς μήνες, ότι δεν είναι καλά στον αρραβωνιαστικό της. Η κοπέλα τελικά είχε κατάθλιψη αλλά την αντιμετώπισε ευτυχώς και είναι τώρα μαζί.
-
Τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Θα περιμένεις να δεις μήπως κάνει καμιά κίνηση αυτός που να εξηγεί τη συμπεριφορά του. Αλλιώς, ξέχασέ τον.
-
Και άλλες φορές που τσακωνόμασταν δεν μου μιλούσε για μια μέρα μόνο εγώ τον έπαιρνα τηλέφωνο και προσπαθούσα να γυρίσει πίσω αυτή τη φορά όμως με μπλοκαρε αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει να μου ξαναμιλήσει
-
Βρε Ιφιγένεια, αν τον έπαιρνες κάθε φορά τηλέφωνο και προσπαθούσες να γυρίσει α) τον κακόμαθες, β) σε θεωρεί δεδομένη, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό και γ) δεν τον άφησες να δείξει και τα δικά του αισθήματα, σε θέλει, δε σε θέλει, σύρεται σ' αυτή την κατάσταση, τι γίνεται τέλος πάντων...
-
Το ξέρω αλλά έχω κολλήσει γι'αυτό
-
Ξεκόλλα αμέσως! 35 χρόνων γυναίκα δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη! Τι είσαι 15 και δεν ξέρεις πώς να φερθείς;
-
Με έβγαλες από τα ρούχα μου! Έτσι κάνετε μάγκα τον κάθε κακομούτσουνο...
-
Για ασε λιγες μέρες να ξεθυμάνει και μην του στέλνεις κατι, πιστεύω θα εμφανιστεί. Τωρα εσυ οταν του πες οτι είναι αδιάφορος γιατι το λες; Tι βλέπεις δηλαδη;
-
Άφησε τον λίγο καιρό να σκεφτεί, ήμουν και εγώ στην θέση σου πολύ πρόσφατα. Αν είναι να γυρίσει, θα γυρίσει. Απλά θέλει χρόνο. Μην στείλεις τίποτα, όσο στέλνεις δεν γυρίζει.
-
-
Ιφιγένεια, ναι ευτυχώς είμαστε μαζί.
-
Με ξεμπλοκαρε μου στείλε μήνυμα μου ζήτησε συγνώμη και είπε ότι με μπλοκαρε γιατί οι γονείς του δεν με θέλουν και με μπλοκαρε γιατί δεν μπορούσε να μου πει να χωρίσουμε
-
Κι αυτός τι θέλει; Σε θέλει ή όχι; Κι αν σε θέλει αλλά δεν σε θέλουν οι γονείς του, δηλαδή θα τα χαλάσετε για αυτό; Είναι αυτός τώρα 30 χρονών άνθρωπος;
Εγώ θα είχα ήδη τρέξει μακριάααααααααααααααααααα αα!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Δεν ξέρει τί να κάνει λέει με αγαπάει αλλά σκέφτεται τους γονείς του δεν θα του ξαναμιλησουν αν συνεχίσει μαζί μου θα με χωρισει αυτό κατάλαβα
-
Καλύτερα, Τι θες να μπλέκεις με μαμάκηδες; Μόνο προβλήματα θα είχατε. Απομακρύνσου εσύ κι άστον αυτόν να κουρεύεται.