Όλα πάνε ρολόι αν κάνω τα χατίρια του και δεν ανοίγω το στόμα μου.Μετα απο ενα σημείο αν δεν σκέφτομαι η ίδια να κάνω αυτά που θέλει αυτός,απογοητεύεται λέει γιατί δε θέλει να νιώθει ότι εκτελώ εντολές.
Printable View
Κοριτσαρα μου ομορφη σου γραφω 2 λογια αληθονα κ πως θα συμβουλευα την αδελφη μου,την κολλητη μου!αφου πρωτα με τα οσα διαβασα,φυσηξα ξεφυσηξα κ ηρεμησα για να μπορεσω να σου εκφραστω...
Απο οσα διαβασα ναι ισως εχεις καποιες ανασφαλειες,εσυ το γνωριζεις αυτο κ οχι εμεις καθως δεν αναφερεις κατι να πιαστουμε απο αυτο...
Κ μονο που εχεις σχεση 3 χρονια κ τον τελευταιο χρονο βιωνεις ψυχολογικη βια,επιμενεις να προσπαθεις κλπ...σου βγαζω το καπελο!μονο ανασφαλης δεν εισαι ενεργωντας ετσι αλλα δυναμικη κ γουσταρεις τον συντροφο σου!
Το να απαιτει να ντυνεσαι καπως κ να σου μιλαει ασχημα,να σε απειλει οτι θα σε χτυπησει...ειναι αναρμοστες συμπεριφορες τοσο για το 2019 οσο κ παλιοτερα αλλα τοτε ησαντε αλλιως...
Αυτο που σου λεγω λοιπον ειναι να σκεφτεις μεσα σου αν τον αγαπας κ σκεφτεσαι μαζι του το μελλον σας η οχι...
Στην παρουσα φαση "με νοιαζει" εσυ τι θελεις...οχι αυτος!
Σκεψου καθαρα διχως φοβιες κ επιρροες κ καντου μια ξεκαθαρη συζητηση για το αν εσυ κ μονο τον θελεις διπλα σου αλλα αλλαζοντας αυτος συμπεριφορα(δωστου 1χρονικο περιθωριο να αλλαξει κ αν οχι,απλα φυγει!αυτος εχασε που δεν σε εκτιμησε...) η αν θελεις να χωρισετε,να το πεις κ να το κανεις!
Διχως περιθωρια ξανα σκεψεων κλπ...οτι κ αν σου πει η σε απειλησει...παρε το σοβαρο υφος,αυτο που απαιτειται-το υφος της ζωης...γιατι γι αυτο προκειται για τη ζωη σου...κ απλα φυγε!κλεισε το κεφαλαιο αυτο κ βρες τα με τον ευατον σου προτου ξανα μπεις σε σχεση!θα ανακτησεις δυναμη κ θα εχεις πραγματα να προσφερεις κ ευχομαι ο επομενος να ειναι ο σταθμος σου κ να σε εκτιμησει για αυτο που εισαι!
Βγες μονη σου η με παρεες κ να περνας ποιοτικα καλα!εχω την εντωπωση απο τον λογο σου εισαι απο βορεια ελλαδα!εχετε ωραια μερη κ τωρα που ανοιγει ο καιρος να βγαινεις,να γεμιζεις ηλιο κ να ζωγραφιζεσαι απο ωραια χρωματα της καθε ημερας!
Μην μπλεξεις με γραμμη υποστηριξης κ καταγγελιων κατα τη γνωμη μου,βρες τη δυναμη να το τελειωσεις μονη σου!ηδη εχεις κανει την αρχη μιλωντας εδω!
Αντε κ περιμενουμε νεα σου!οπως κ ναχει οτι κ αν επιλεξει ο συντροφος σου να κανει...για το αν σε θελει η οχι διπλα του...εσυ θα λαβεις ευχαριστα νεα!κ το σημαντικοτερο ολων,μετραει πολυ για μενα...οτι εμεινες κ προσπαθησες για τον ανθρωπο σου!παραμεριζοντας στην ακρη την τυχον ανασφαλεια σου!
Μπραβο σου!εισαι 24 χρονων νεα κοπελα κ πρεπει να εχεις ευχαριστα βιωματα στην προσωπικη ζωη σου!
Αυτα απο μενα...ολα καλα να σου πηγαινουν γενικοτερα στη ζωη κουκλα!
Έχουμε χωρίσει 2 φορες ήδη.Τη μια λόγω δικών μου ανασφαλειων και τη δευτςρη γιατι εγω δεν αντεψα τη συμπεριφορά του.Μετα ήρθε και έκλαιγε ζητωντας συγγνώμη.Τον συγχώρησα αλλά είπα ότι δεν θα ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα.Και τώρα πάλι κάνει ακριβώς τα ίδια και μου λέει τα ίδια.
Τοτε λυπαμαι αλλα ειχε την παραπανω ευκαρια που περιεγραψα να του δωσεις κ δεν την εκτιμησε...
Μακαρι ολοι να εδιναν μια 2η κ 3η ευκαιρια οπως εσυ κ να το εκτιμουσαν...
Πιστευω ειναι η ωρα τελεσιδικα να τελειωνεις μαζι του,εμβαθυνε γερα στα πιστευω σου την ωρα που θα του τα πεις κ πατησε γερα στα ποδια σου υστερα να ξαναβρεις τον ευατον σου!
Με τον καιρο θα βρεις καποιο καλο παιδι κ να εισαι καλη μαζι του,μην του φερθεις σκληρα θελω να πω ξεσπωντας λογω της αρρωστημενης σχεσης που ηδη εχεις!
Αντε κ ολα καλα να πανε ευχομαι!