Δεν ερεθιζομαι όπως θα ήθελα. Το μέγεθος είναι μια χαρά. Δ νιώθω το πάθος που χρειάζομαι. Είναι πιο ορμητικός. Εγω θελω αισθησιασμό πιο πολύ.
Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App
Δεν ερεθιζομαι όπως θα ήθελα. Το μέγεθος είναι μια χαρά. Δ νιώθω το πάθος που χρειάζομαι. Είναι πιο ορμητικός. Εγω θελω αισθησιασμό πιο πολύ.
Είμαι η 6η κοπέλα σεξουαλικα για εκείνον. Εγω εχω περισσότερες εμπειρίες. Αλλά Δ νομιζω ότι αυτό λέει κατι. Νομίζω ότι είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας όσα συζητάμε. Κ θέλω πραγματικά να ξεπεραστούν όλα κ να είμαστε ευτυχισμενοι
πώς ω κ γω το ιδοοο ακριβωςςςΕστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App
οσο ενα πραγμα το εχεις για χαρισμα αυτο τοσο σου ερχετε πολαπλασιο σα να σε επιβραβευει με υπεραφθονια επειδη δε σε ενδιαφερει
Καλησπέρα.
Σίγουρα το ερωτικό είναι σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης.
Και από όσα λες είναι το μόνο πρόβλημα της σχέσης σας.Και ότι σε όλα τα υπόλοιπα σε καλύπτει.
Βέβαια:Τα έχετε μόνο 2 μήνες από ότι λες.Οπότε,μήπως να δώσεις μια ευκαιρία καθώς τα έχετε για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μετά βλέποντας και κάνοντας?
Καλημέρα. Δε θέλω με τίποτα να χωρίσω για αυτό το λόγο, για το σεξ δλδ. Είμαι αποφασισμένη να το παλέψω μέχρι τέρμα.
γενικά ήμουν πολύ ενεργή σεξουαλικα. Κ στις σχέσεις πέρα από το σεξ την έβρισκα κ μόνη μου με βίντεο όπως λες. Το οξύμωρο εδώ είναι ότι προσπάθησα να το κάνω Κ μόνη μου με βίντεο κ ούτε αυτό απέδωσε. Μήπως φταίω εγώ ρε συ κ Δ το χω καταλάβει? Μήπως περνάω φάση ανοργασμικη?
καλημερα.
εκτος του οτι δεν σβηνουν ολοι οι ερωτες, ακομα κι αυτοι που σβηνουν καποτε, βιωνονται πρωτα..
επισης, ακομα κι οταν δεν εισαι ξεμυαλισμενη πια με τον καλο σου, αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε αναβει το σωμα του και η σεξουαλικη επαφη μαζι του! πολυ ισοπεδωτικο αυτο που λες.
δλδ, τι λογικη ειναι αυτη;
σαν να λες οτι ολοι μια μερα θα πεθανουμε. οποτε τι; να μπουμε απο τωρα στο φερετρο και να περιμενουμε να πεθανουμε;; να μην κανουμε καν σχεση με καποιους που ερωτευομαστε, γιατι μπορει και να μας τελειωσει;
να ασχολουμαστε μονο με τα ορθολογιστικα χαρακτηριστικα καποιου, χωρις να μας ενδιαφερει το παθος, γιατι δεν ξερουμε αν θα μεινει για παντα;;
η γνωμη μου ειναι, οτι αν ΔΕΝ κολλας σεξουαλικα με καποιον, αυτο ΔΕΝ βελτιωνεται με τπτ..
αλλο ειναι, να θες καποια συγκεκριμενα πραγματα και να μην το ξερει. αυτο βελτιωνεται, με την επαφη, την εξοικειωση και την επαναληψη (που ειναι μητηρ της μαθησεως ;p)
αλλα, αν αυτο που σου φταιει ειναι οτι σε ξενερωνει, δεν σε αναβει, δεν σου ταιριαζει η σεξουαλικοτητα του, δεν τον βρισκεις αισθησιακο, αυτο ΔΕΝ διορθωνεται.
και μ αυτα που περιγραφεις, αυτο νομιζω πως συμβαινει.
θα συμφωνησω με την σονια. εσυ αποφασισες μιας και τον ειδες αυτον τοσο ετοιμο για γαμο, να κανεις οικογενεια μαζι του. ετσι, μεσα σε 2 μηνες, χωρις να νιαζεσαι αν ταιριαζετε. παραβλεπεις οτιδηποτε αλλο, επειδη βρεθηκε ανδρας να θελει να παντρευτειτε.
μας λες οτι ησουν ενεργη σεξουαλικα και απολαμβανεις το σεξ (με αλλους). πως ειναι δυνατον τοτε να θεωρεις οτι ξεπερνιεται το οτι δεν σου αρεσει το σεξ μαζι του;
νομιζω οτι εθελοτυφλεις, για να μην χασεις τον γαμο..
ζευγαρι που του αρεσει το σεξ, χωρις σεξ, δεν νοειται για μενα. ειναι φιλοι...
αν μου ελεγες οτι ειστε και οι δυο ασεξουαλ, η το εχετε κοψει, τοτε αλλαζει. μπορει να βρηκατε μεταξυ σας την συντροφικοτητα και να μην σας απασχολει ο τομεας "σεξ".
αφου σας απασχολει ομως, και μαλιστα και τους δυο, πως θα γινει δηλαδη;
θα το βρειτε σε αλλους;;
και να σου πω και το αλλο. οταν καποιος σε ξενερωνει στο σεξ, προτιμας να μην κανεις καθολου, παρα να κανεις μαζι του...
αυτος το θελει ομως!!
πως θα την παλεψεις τα επομενα χρονια, ακομα κι να πεις οτι θα αφησεις πισω το σεξ, επειδη θελει να κανετε οικογενεια.
το να σε τραβολογαει κι εσυ να ξενερωνεις, πως θα το παλεψεις;;; θα ειναι σαν βιασμος απο ενα σημειο και μετα..
Το παραδέχομαι, μάλλον έτσι είναι. Γτ δε μπορεί μια φορά να είναι όλα τέλεια κ πρέπει πάντα να λείπει κάτι? Είμαι στεναχωρημενη γαμωτο κ προβληματισμενη. Παραιτήθηκα κ από τη δουλεια μου την οποία είχα βαρεθεί κ με είχε κουράσει βέβαια, για να δουλεύω στο μαγαζί του κ να τον βοηθάω Κ το καλοκαίρι στις διακοπές μας να προσπαθήσουμε για εγκυμοσύνη. Αν με τραβούσε πιο πολύ θα ήταν όλα ονειρικά. [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
Leukos_lotos είσαι εδώ?
Γεια σου !για μενα οι σχεσεις χωρις ερωτα ειναι οτι χειροτερο ..αν δεν ειμαι τρελα ερωτευμενη με τον αλλον ουτε να με αγγιξει οχι σχεση ..καλη η συντροφικοτητα και το να ταιριαζεις με τον αλλο παρα πολυ βασικα σε μια σχεση αλλα χωρις ερωτα ειστε σαν αδερφια σαν φιλοι ..και εγω νομιζω οτι αν εχεις μια καλη σχεση ο ςρωτας δεν φευγει ποτε αλλα κ να φυγει ξερεις οτι τα ενιωσες αυτα τα συναισθηματα μ αυτον τον ανθρωπο οχι οτι απο την αρχη τον εβλεπες σαν εναν καλο ανθρωπο απλα ...βεβαια καθε ανθρωπος διαφερει .. εσενα μπορει να μην σε νοιαζει ροσο ο ερωτας αλλα αν σε νοιαζει να ξες οτι μπορει αν συνεχισεις μαζι του να ερωτευτεις αλλον γιατι θα σου λειπει αυτο το εντονο συναισθημα ..κ αν κανεις κ οικογενεια κ παιδια μαζι του θα ειναι χειροτερα ..
τι να σε πω καλη'μ...
ο καθενας εχει αλλες προτεραιοτητες.
εγω παντα με την καρδια μου αποφασιζα με καθε κοστος, δε 'πα να ταζε ο αλλος οικογενεια και 3 πολυκατοικιες μαζι (μου εχει τυχει αυτο).
χωρις να ειμαι ερωτευμενη, δεν μπορω να ειμαι με εναν ανδρα, οσα αλλα προσοντα κι αν εχει.