αυτες οι κοινωνικες εκδηλωσεις οπου εμφανιζεστε σαν επισημο ζευγαρι, ειναι συνηθως απ την δικη σου πλευρα η απ την δικη της;
Printable View
αυτη απλα ετσι ειναι μια ετσι και μια αλλιως ο ανθρωπος που φερνει αποτελεσμα δε φοβαται τιποτα και δε βλεπει ανταγωνιστες απο τη μια λες πχ οτι ηταν ερωτας με τη πρωτη ματια και μετα ανακαλυπτεις οτι σε χαλαει οτι ειναι μια ετσι και μια αλλιως αυτο επρεπε να το ειχες υπολογισει και να το αποδεχτεις εξ αρχης απλα ξερεις τι δεν εχω καταλαβει εισαι ερωτευμενος με τη κοπελα η εισαι ερωτευμενος με αυτο που θα ηθελες να ειναι πχ ειναι αναποφασιστη ενω εσυ θες να αποφασισει αν δεν δεχτεις τα ελλατωματα της πως θα προχωρισεις με το ολα οκ και οτι δε μας κατσει τα λεμε αυριο μεθαυριο κλπ ετσι ειναι σχεση μονο για τα ωραια αρα το προβλημα δεν ειναι οι αλλοι γιατι οι αλλοι θα υπαρχουν παντου αλλα οτι δε σχεδιαζεις τιποτα για μια δυσκολη μερα και γι αυτο ανυσιχεις μηπως βρει αλλου διεξοδο
τωρα αν εσυ εχεις μια αρνητικη εικονα γι αυτη αυτη μπορει να συμφωνει επειδη δε της αρεσει ο εαυτος της στα ναι ναι ομως που σου λεει στα λεει στα λογια γιατι προσπαθει να αλαξει και εσυ απλα της επιβεβαιωνεις τις πεποιθησεις της
προχθες ειχαμε μια κουβεντα κ μου ειπε δεν ξερει αυτο που νιωθει ειναι ερωτας αγαπη κτλ. αυτο που ξερει ειναι οτι την κανω ευυχισμενη πολυ κ το παιδι της κ θελει να ημαστε μαζι να ζουμε κ να περναμε ομορφα καφε στιγμη ,
αρνητικη εικονα δεν εχω ανασφαλεια μου εχει δημιουργησει γιατι την μια σε αγαπω πολυ κ μετα δεν σε ξερω δεν σε ειδα κ σε αμυνα , προσπαθω με πραξεις να τις δειξω ποσο πολυ ειμαι εκει για ολα οσο αφορα στο συναισθηματικο κομματι δεν εχει αλλαξει κατι ειμαι ερωτευμενος μαζι της κ κανουμε σκεψεις κ ονειρα ειμαι καθρεπτης ουτε πιεζω ουτε τιποτα τετοιο ισα ισα , το μονο που δεν εχω κανει να την ρωτησω χυμα αν ειμαστε μαζι η πεζει καποιος αλλος
οχι δεν παρακαλει σαν φυσιολογικο ζευγαρι μου το λεει οτι εχουμε να παμε σε καποια βαπτιση απλα
κοιτα..
νομιζω οτι σε σενα βρισκει εναν ιδανικο συντροφο, που την στηριζει, την συνοδευει στις κοινωνικες εκδηλωσεις, εχει καλες σχεσεις με το παιδι, κατι που ετσι κι αλλιως δυσκολα βρισκει μια χωρισμενη γυναικα με μικρο παιδι, δλδ φαινομενικα βρισκει το τελειο!
γιατι δεν ειναι δοσμενη λοιπον σε αυτην την σχεση 100% και δειχνει οτι ψαχνεται, εξαφανιζεται, δειχνει να ειναι αλλου, να σκεφτεται αλλα κι ωστοσο ξαναγυριζει;;;
η αποψη μου ειναι οτι δεν ειναι ερωτευμενη, η οτι υπαρχει καποια εκκρεμοτητα που δεν γνωριζεις....
εχει βρει εναν καλο και ταιριαστο ανθρωπο που την θελει, αλλα το μυαλο της ειναι ειτε σε εναν πρωην που δεν την θελει, ειτε σε καποια γνωριμια με καποιον που μπορει να μην την θελει η να μην ειναι καταλληλος (ηλικιακα, οικονομικα η απο διαθεση) για να κανει οικογενεια μαζι της και με το υπαρχον παιδακι. αυτο πιστευω...
επειδη ειμαι κ εγω χορισμενος εχουμε κανει καποιες κουβεντες οπως καποια στιγμη να μεινουμε μαζι ονειρα κανουμε σιγουρα κ οι 2 μας τωρα μπορει να συμβαινει αυτο που λες να με εχει γκαβατζα της ,ολα αυτα τα ομορφα που σκεφτομαι με κρατανε στο οτι δεν ξερ τι νιωθει για μενα κ μου εχει δημιουργησει μεγαλη ανασφαλεια ολο αυτο ,χθες περασαμε ολοι μερα μαζι κ απο το πρωι εξαφανισμενη κ μονιμα μεσα σε ενα μεσεντζερ εκει που κανω θετικες σκεψεις παλι τα ιδια αισθανομαι οτι εχει διπλη ζωη
συγνωμη βρε παιδακι μου, αλλα αυτα με τις εξαφανισεις και με τα χωσιματα στο μεσσεντζερ δεν της τα εχεις πει;
φυσικα και δεν προκειται να παραδεχτει κατι περιεργο, αλλα μπορεις να πεις εσυ, οτι νοιωθεις οτι ειναι αλλου, οτι ψαχνεται, δεν την νοιωθεις παρουσα στην σχεση σας, η παντως, με μεγαλα διαλειμματα.
το εχεις κανει;;
ειτε το εχεις κανει ειτε οχι, το θεμα ειναι οτι ΑΝ συμβαινει αυτο που λεμε, δεν προκειται να το παραδεχτει πριν παρει οριστικες αποφασεις.
οποτε, μαλλον θα ρπεπει να απρεις εσυ αποφασεις για σενα, η να της χτυπησεις καποιο καμπανακι οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα κι απ οτι βλεπεις, δεν αλλαζουν προς το καλυτερο, δεν μπορεις να συνεχισεις (εκτος αν μπορεις).
αυτα που σου λεει δε ξερει αν το ενοει αλλα αυτο που φαινετε καλυτερα απ ολα ειναι οτι της ειναι σχετικα αδυνατο να αποφασισει αν περναει καλα η οχι και επειδη προσπαθει να προσαρμοστει στο τροπο σκεψεις σου μια προσαρμοζετε αρκετα και μια καθολου
και απο τη λεξει ΜΑΣΕΝΤΖΕΡ καταλαβαινεις οτι μια σου λεει αυτο που θα ηθελες να ειναι και μια στο μασαει
με το μεσεντζερ μου ειχε πει μια μερα μονη της οτι τις ειχε στειλει ενας αιτημα φιλιας κ την εκανε παισημο κ μου το εδειξε κιολας κ πανω σε αυτο καναμε μια κουβεντα κ μου ειπε εγω δεν δεινω δικαιοματα κ αυτο γινοταν κ οταν ηταν παντρεμενη κ οτι στο fb ανεβαζει φωτο για να τις βλεπουν οι φιλοι της κ δεν θελει να δινει δικαιομα για την προσοπικη της ζωη εννοει να ανεβαζουμε μαζι κατι κτλ. επισης μου εχει πει κ το εχω δει ειναι σε μια ομαδα στο μεσσεντζερ απο παιχνιδι ονλαιν που παιζει κ εχει κανει καποιους φιλους απο κει τωρα τι λεει εκει μεσα δεν το ξερω που ειναι αυτο που λες οτι και να τις πω δεν θα το παραδεχτει δεν μπορω να τις πω κατι αλλο ουτε μην μιλας στο μεσσεντζερ, εδω κανονιζουμε διακοπες να παμε μαζι καθε μερα μια κρυο μια ζεστη
αν δεν περναει καλα μπορει να μου πει οτι ηταν μεχρι εδω δεβ γινεται απο την μια καρδουλα μου οτι καλυτερο δωρο στην ζωη μου κ δεν θελω να τελιωσει ποτε κ μετα απο 2 λεπτα μεσσεντζερ μην. σε καποιον αλλο για να παιξει αν εισαι αλλου μου το λες κ εισαι με αυτον που εισαι καλα κ εχεις γνωρισει κ σε καλυπτει
Εμένα αυτό που μου χτυπάει άσχημα είναι που επιμένεις ότι σώνει και καλά ψάχνεται. Λες στην καθημερινότητά της δεν φαίνεται να υπάρχουν περιθώρια να βλέπει άλλον, δεν φαίνεται να σου έχει δείξει τέτοια δείγματα πέρα από το κόλλημα με το messanger. Πολύς κόσμος έχει κολλήσει με ένα παιχνίδι ή με μία διαδικτυακή παρέα και συχνά δεν συνειδητοποιεί το πόσο έχει εξαρτηθεί. Δεν πάει να πει σώνει και καλά ότι ψάχνεται να κερατώσει τον σύντροφό του. Το ότι είσαι σίγουρος ότι ψάχνει για κάτι άλλο, μου δείχνει ότι κι εσύ δεν της έχεις καμία εμπιστοσύνη. Άρα αν αυτή δεν είναι ζεστή, εσύ δεν την εμπιστεύεσαι, τι κάθεστε και κάνετε μαζί;