Originally Posted by
lakospsy
Ξέρω ότι εγώ είμαι το πρόβλημα και η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε σκέψεις να επισκεφτώ έναν ειδικό. Σε ευχαριστώ που το επισημαίνεις. Το γεγονός όμως που λέω πως "εγω δεν είμαι έτσι" το στηριζω στο ότι ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν το έχω κάνει. Έβλεπα περίεργη κινητικότητα στα σόσιαλ μίντια της και ξεκίνησα τη "παρακολούθηση" και διαφορετική συμπεριφορά απο αυτή (κλειστό ίντερνετ όσο ήμασταν μαζι, δεν έμπαινε στο φβ οσο ήμασταν μαζί, έβγαινε και χανοταν απο εκει που δεν τα συνήθιζε όλα αυτά) και λογικό να μπούνε ψύλλοι στα αυτια μου και να της το συζητησω. Εκέινη κάθε φορα μου έλεγε ότι θέλει να περνάει χρόνο με τους φίλους της και πως δεν την εμπιστεύομαι και κάθε φορά με έπειθε. Με έπειθε όμως με πράξεις και έδειχνε ότι με ήθελε. Εγώ συνέχιζα να το αμφισβητώ. Με τα πολλά όλο αυτό γιγαντώθηκε και φτάσαμε εδώ, αυτό κράτησε περίπου 3 μήνες. Αλλα σε αυτους τους μήνες είτε ήμασταν όπως στην αρχή είτε "συζητούσαμε" τα ίδια που ανέφερα νωρίτερα. Μου έχει παραδεχτεί ότι έχω κάνει όμορφα πράγματα για αυτή που δεν τα έχουν κάνει άλλοι, αλλά παράλληλα συνέβαινε και όλο αυτο. Φτάσαμε λοιπόν 10/5 που χωρίσαμε και απο το Πάσχα μέχρι τότε είχαν γίνει πολύ ασχημα τα πραγματα γιατι αντιδρούσα που δεν έβρισκε χρόνο για εμένα. Είχα 3 ξεσπάσματα ζηλοτυπίας μέχρι τότε και λογικό να σκάσει στο 3ο, ενώ πριν απο αυτό (το 3ο ξέσπασμα) είχαμε περάσει τη μέρα μαζί και ενω είχαμε κανει συζητηση να χωρίσουμε παραδεχτήκαμε και οι δύο ότι περνάμε πολύ όμορφα μαζί (πόσες ευκαιρίες να δώσει). Απο τότε που χωρίσαμε βρεθήκαμε μια φορά σε εξωτερικό χώρο, συνειδητοποίησα λίγες μέρες μετα ότι έχει βρεί άλλον, δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ και έστειλα μήνυμα που έκανε τα πράγματα χειρότερα και μιλήσαμε στο τηλ για αρκετή ώρα και ήταν ανένδοτη έστω αν μπορεί ξανά να με εμπιστευτεί και με παρότρυνε να συνεχίσω και να την αφήσω ήσυχη για λίγους μήνες, παρόλα αυτά μιλήσαμε και όπως παλιά δέιχνοντας ενδιαφερον ο ενας για τον αλλον, ανθρώπινο πάντα. Νίωθω πως αν δεν υπήρχαν αυτά τα ξεσπάσματα μου και το είχα διαχειριστεί καλύτερα δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Θέλω έστω να μπορέσω να τη ξαναδώ κάποια στιγμή αλλά εκείνη έδειχνε ανένδοτη. Το πιθανότερο είναι να μη με ενδιαφέρει ερωτικά αν τη ξαναδώ, αλλά θα ήθελα να τη ξαναδω γιατι τη θεωρω σπάνιο άνθρωπο και μοιάζαμε σε πολλά πράγματα, θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή παρέα αφου δεν μας βγήκε το ερωτικό.
Δεν το διαχειρίστηκα σωστα και το ξέρω, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μη χαθώ με αυτό τον άνθρωπο;