Originally Posted by
ioannis2
Κράτησα αυτό, ότι εκεί σου φερόντουσαν καλά. Αυτό λέγεται ανατροφοδότηση. Δηλαδή εσύ εκεί έβγαζες προς τα έξω κάτι καλό, θετικό, επιτυχημένο. Κι έτσι λαμβανες την ανάλογη συμπεριφορά, σου φερόντουσαν δλδ καλά.
Κι εγω όταν επέστρεψα από τις σπουδές στην επαρχία προσγειώθηκα ανώμαλα, διότι όσο υποστηρικτικό κι αν ήταν το οικογενειακό μου περιβάλλον, όμως οι διασυνδέσεις μου και οι ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, η συμπεριφορά τρίτων προς εμένα, όλα αυτα μαζί κάθε άλλο παρά ήταν αυτό που θα θελα, η διαφορά ήταν από τη γη στον ουρανό που λέμε. Έτσι κι εγώ χαντακωθηκα, κι έτσι βρέθηκα κι εγω σε μια δουλεια άσχετη με τα προσόντα μου (αυτό που σου γραψα πριν να προσέξεις και το λόγο για τον οποίο θα πρέπει να το αποφύγεις) και παρόλη τη χάλια ψυχολογία μου λόγω αυτής της αλλαγής κατόρθωσα μέσα μου και βρήκα δυνάμεις για να βρεθώ τώρα κάπου σχετικά αρκετά καλύτερα. Γι αυτό ήταν που σου πα αν έχεις διασυνδέσεις κι ευκαιρίες εργασίας ή/και συνέχισης σπουδών (πχ μεταπτυχιακό) εκεί στην Αμερική μην το αμελάς. Δεν συμφωνώ ότι υπάρχει περίοδος break. Αυτό το Break για το οποίο μίλησες εγω το αντιλαμβάνομαι ως κάτι που θα χει συνέπειες στασιμότητας, κάτι που γίνει συνήθειο και στο τέλος συμβιβασμός.