καταλαβα... ξερω πολυ καλα απο κρισης πανικου.... της ξεπερασα πλεον.... τωρα απλα εχω διαφορα περιεργα απο ζαλαδες και αδυναμια στα χερια και ο γιατρος μου λεει να παρω αντιψυχοσικα.... χαχαχα δηλαδη με λιγα λογια οτι να ναι..... δεν εχω ανχος ειμαι καλα... το μονο που εχω ειναι σπασμοι... δηλαδη παω να φαω και τρεμουν τα χερια μου οχι εσωτερικο τρεμουλο... μιλαμε για κανονικους σπασμους μια φορα νομιζαν οτι επαθα επιλιψια... ενω ημουν μια χαρα.... αυτο το πραγμα το εχω 1.5 χρονο τωρα.... ολο λεω να παρω σε καποιο νευρολογο... αλλα δεν εχω παει... πριν 1 χρονο ειχα παει να κανω μαγνιτικη... και αφου ηταν ολα καλα δεν το εψαξα περισσοτερο... αλλα βλεπω οτι τωρα με την ζεστη κλπ αρχισα να εχω πιο πολυ σπασμους... δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το πραγμα.... παντως ειναι σπαστικο... αυτο θυμαμαι καλα οτι ξεκινησε οταν εκοψα σταδιακα πριν 1.5 χρονο το cipralex.. αντικαταθλιπτικο... και ειναι λες και ακομα περναω στερητικα απο αυτο το φαρμακο.... η μαλλον χειροτερα μου αφησε μονιμο νευρολογικο προβλημα..... αυτο που παλευω τωρα ειναι να σταματησω το xanax... ωστε να παρω φαρμακευτικη κανναβη... ηταν το μοναδικο πραγμα που με εκανε ενα νορμαλ ατομο... χωρις ανχος... μου εδιωξε ολες της φοβιες και ειχα φοβερη διαθεση.... τωρα ειμαι χαλια και δεν μπορω να παρω ουτε καν cbd..... εξαιτιας του xanax...... γιατι μου προκαλει εντονες ζαλαδες.... δεν παλευετε αυτο...... αν δω οτι δεν αλλαζει τιποτα στην τελικη να δοκιμασω καποιο αντικαταθλιπτικο.... αλλα δεν νομιζω να πεσω ξανα στα φαρμακα....