Ελισαβετ για να πω εγω καλη κουβεντα δε γινεται αλλα αυτο ειναι ακριβωσ οπωσ το ειπεσ φιλακια μωρο
Printable View
Ελισαβετ για να πω εγω καλη κουβεντα δε γινεται αλλα αυτο ειναι ακριβωσ οπωσ το ειπεσ φιλακια μωρο
Όταν σταματάει ο εγκέφαλος να δουλεύει δεν υπάρχει τίποτα άλλο ούτε χειρότερα ούτε καλύτερα όλα από εκεί ξεκινάνε όλα από εκεί τελειώνουν
Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App
Τι να πω εγώ δεν το έχω νιώσει αυτό
Το νόημα της ζωής είναι ο άνθρωπος να «γεύεται» τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος (Προς Γαλάτας 5:22) με απώτερο σκοπό να γευθεί, μετά τον θάνατο, τον καρπό του Δένδρου της Ζωής και να ζήσει αιώνια (Αποκάλυψη Ιωάννου 2:7, Γένεσις 2:9).
18 παίζει ρόλο η ηλικία?
Φυσικά και παίζει ρολο.λες ότι δεν έχεις ερωτευτει ποτέ και δεν έχει νόημα η ζωή σου.είσαι απαισιοδοξος εισαι και νεαρος σε ηλικία και όλα αυτά σου φαίνονται μάταια. Καταλαβαίνω πως σκεφτεσαι γιατί έτσι σκεφτομουν και εγώ κάποτε.
Αλλά θα αλλαξεις πολλές γνωμες και απόψεις στην ζωή σου και θα δεις μεγαλωνοντας πως έχει μεν τα ασχημα της αλλά έχει και τα πολύ καλά της και γι αυτά αξιζει να ζει καποιος.
Βρήκες και συ Θανάση μέρος για να κάνεις αυτή την ερώτηση!
Κ που να την έκανα... στον κανέναν?
εδώ κ 5 χρόνια τα ίδια ζω κ όσο βλέπω χειροτερεύουν τα πάντα
Το νοημα της ζωης ειναι να ψαχνεις το νοημα της ζωης .................................................. .......
Το ψάχνουμε κ δεν μπορούμε να το βρούμε
18?? Α ρε τυχερακια έχεις το λαχείο και κάθεσαι και κοιτάς το πολυφωτο , η ζωή για σένα είναι , προλαβαινεις να κάνεις τα πάντα. Υγεία να χεις και μη φοβάσαι τίποτα, έχεις το μέλλον, τι κάθεσαι?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
κ τι να κάνω?
Τι θέλεις ? :)
Διάβασε , σπούδασε , πάνε για δουλειά, κάνε γυμναστική, ψάξε γυναίκα, βόλτες με φίλους, χόμπι, τέννις , ποδοσφαίρο, μπασκετ, διακοπές, φάε παγωτό :) αν μου πεις και πόλη που εισαι μπορούμε να σου προτείνουμε και αλλα, τώρα που έχεις ενέργεια θα τα κάνεις αυτά, φαντάσου να ήσουν 50 :) (εγώ είμαι 35)
... Ακόμα σπίτι κάθεσαι???
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk