-
Καλησπέρα,
Καταρχήν να μην ανησυχείς για το χαμηλό σίδηρο, είναι η γνωστή αναιμία και εχουν σχεδόν το 30 τοις εκατό. Η έλλειψη σιδήρου προκαλεί ζαλάδες ατονία κούραση και πονοκεφάλους, τα χάπια επίσης ναυτικές και ζαλάδες. Εχω κι εγώ αναιμία. Ο όγκος στον εγκέφαλο προκαλεί δυσλειτουργια των οργάνων πχ να μην μπορείς.α κινηθείς καλά και έχει και απίστευτους πόνους.
Να πας να κάνεις τη μαγνητική μόνο για να σου φύγει απλά μετά μην το δημιουργήσεις σε άλλο σημείο του σώματος γιατί τότε ονομάζεται υποχονδριαση και θέλει την υποστήριξη ψυχιάτρου. Εγω σε καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει και περνάω ακόμα φόβους. Πάραυτα αντιμετώπισε ότι και αν ειναι άμεσα μην το καθυστερείς γιατί είναι κρίμα να χάνεις τα όμορφα χρόνια για κάτι που δεν ισχύει.
-
Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα και εγώ! Από γιατρό σε γιατρό εδώ και δυο μήνες..σε δυο μέρες θα πάω για μαγνητική το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο ..αν θες στείλε μου να μιλήσουμε!
-
Καλησπερα
Εγώ σήμερα έκανα κολονοσκοπηση.
Δεν είχα τίποτα το έντερο μου άψογο.
Απλά έχασα 1 χρόνο από τη ζωή μου.
Όλα όμως για καλό γίνονται. Πλέον είμαι χαρούμενη για τα πάντα. Μην το καθυστερείς καθόλου πήγαινε αμέσως να την κάνεις μόνο για να ελευθερωθείς.Δεν έχεις τίποτα απολύτως. Μόλις την κάνεις απλά μην ξανασκεφτεις ποτέ κάτι παρόμοιο. Μόνο θετικές σκέψεις.
-
Μπράβο που σκέφτεσαι τόσο θετικά πλέον! Εγώ νιώθω ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο δεν μπορώ να πειστώ ότι τα συμπτώματα μου είναι ψυχοσωματικά..τόσο έντονη ζαλάδα ψυχοσωματική;