ειμαι καλυτερα.ενταξη 3 μηνες ειμουν παρα πολυ καλα για 2 μερες την παλευω.απλα ειμουν λιγο εκτος σαν να ψιλοταξιδευα λολ
Printable View
ειμαι καλυτερα.ενταξη 3 μηνες ειμουν παρα πολυ καλα για 2 μερες την παλευω.απλα ειμουν λιγο εκτος σαν να ψιλοταξιδευα λολ
μαρια κ εγω σημερα ειμαι πολυ χαλια παρολου που παλι πηρα το χαναχ την παλευω δεν νιωθω καλα.ισως επειδη εχω κ αδεια κ δεν δουλευω για να ξεχνιεμαι.ως ποτε θα παει αυτη η κατασταση δεν αντεχω κ πως θα το κοψω το ρημαδι θα τρελαθω:(
δεν τρελενεσαι το μονο σιγουρο.....και γω οταν εχω δουλεια δεν εχω προβλημα /καλο κουραγιο...........
καλο κουραγιο κ σε σενα!μεχρι προχθες ημουν πιο καλα σημερα κατι με επιασε παλι κ πηγα να κανω την προσπαθεια για να κοψω απο μισο χαναχ να ελατωσω την δοση κ λεω δεν μπορω αν γινω χειροτερα απο οτι ειμαι?κ ετσι παλι τα ιδια.αρωστησαμε κιολας οικογενεικος απο ιωση εχω πολλες δουλιες στο σπιτι κ ψωνια απο εξω κ σκεφτομαι πως θα ανταπεξελθω σε ολα αυτα.εσυ γιατι νιωθεις χαλια?
ενταξει ειμαι τωρα.2 μερες ειμουν χαλια βαρεμαρα και δισπνιατπτ σοβαρο
εγω ακομα εχτος απο το αγχος που με εχει κυριεψει σημερα νιωθω εξαντληση κ μια απελπισια φοβερη..σκεφτομαι πως μια ζωη θα εχω κρισεις πανικου δεν θα κοψω ποτε τα φαρμακα κ δεν θα κανω ποτε παιδια λογω φαρμακων..τι να πω δυαληθηκαν ολα μου τα ονειρα.κανεις δε μπορει να καταλαβει κ να βοηθεισει ακομα κ η μητερα μου καταθλιψη εχει κ παιρνει κ αυτη φαρμακα.ελεοοςςς δεν αντεχω.....
μηπως εχεις ενημερωθει αν μπορουμε να κανουμε παιδια με φαρμακα?απο οτι ξερω στην επιληψια που ειναι πολυ πιο σοβαρη αρωστια κ παιρνεις καθε μερα φαρμακα επιτρεπουν στην εγκυμοσυνη μερικα γιατι δεν γινετα αλιως τωρα με αυτα τα φαρμακα που περνουμε για τον πανικο δεν ξερω..
μπορεισ να κανεις αλλα δεν ειμε τοσο σιγουρη,ετυχισο προλαβα κ εκανα εγω λο.
μακαρι να μπορω να παιρνω φαρμακα στην εγκυμοσυνη αλλα ως τοτε ισως γινει κανα θαυμα κ γινω τελιως καλα..μονο στο θαυμα τωρα θα ελπιζω...εσυ δεν θα ηθελες να κανεις κ αλο παιδι?εχεις ενα?αν θελεις απαντας σορυ κιολας:)
Σ\'ευχαριστώ για την απάντηση nopanic. Κάτι τέτοιο εννοούσα κι εγώ στην ερώτησή μου.Quote:
Originally posted by nopanic
Quote:
Originally posted by anwnimi
Θα ήθελα να σας ρωτησω παιδιά για αυτο περιβόητο xanax. Όσοι το παίρνετε περιστασιακά δηλαδή μόνο όταν αισθάνεστε ότι έρχεται μια κρίση πανικού έχει αποτελέσματα;
Eγω το περνω περιστασιακα , δηλαδη οταν εχω εντονη ενοχληση η οταν εχω να παω ταξιδι με το αυτοκινητο ..
Περνω την ελαχιστη δυνατη ποσοτητα , δηλαδη κοβω το χαπακι των 0,5mg στα 4 .
Με βοηθαει και οταν το παιρνω , αλλα και μονο η σκεψη οτι το εχω μαζι μου ..
Οταν βρισκομαι σπιτι προτιμω να μην το παιρνω και να ηρεμω με αλλους τροπους , οπως το να πεφτω για υπνο .
Μεχρι στιγμης με αυτη την χρηση δεν καταναλωνω μεγαλες ποσοτητες και δεν εχω νοιωσει κανενος ειδος εξαρτησης .
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Το φάρμακο αυτό πιστεύεις ότι σε καλύπτει 100% από πιθανή κρίση πανικού όταν κάνεις κάτι που σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος; Το παίρνεις πριν κάνεις αυτή τη δραστηριότητα ή αν κατά τη διάρκειά της αιστανθείς πως πλησιάζει μια ενδεχόμενη κρίση;
δεν σκοπευω να κανω αλλο παιδι προς το παρον,ειμαι χωρισμενη..ο λογος π εφτασα εδω ειναι ο χωρισμος μ περισσοτερο ..........
Quote:
Originally posted by anwnimi
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Το φάρμακο αυτό πιστεύεις ότι σε καλύπτει 100% από πιθανή κρίση πανικού όταν κάνεις κάτι που σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος; Το παίρνεις πριν κάνεις αυτή τη δραστηριότητα ή αν κατά τη διάρκειά της αιστανθείς πως πλησιάζει μια ενδεχόμενη κρίση;
Tουλαχιστον για εμενα κ μεχρι στιγμης με εχει καλυψει αν οχι 100% ενα 95% σιγουρα ..
Μεχρι κ ταξιδι στην θεσσαλονικη με το αυτοκινητο εκανα , την στιγμη που εβγαινα στην εθνικη και ζαλιζομουν μεχρι σκοτεινιασματος !!!, μουδιαζε το κεφαλι μου και ολα τα κλασσικα συμπτωματα !!
Εννοειται βεβαια οτι σε περιπτωσεις τετοιες που γνωριζω οτι θα κανω κατι πολυ στρεσογονο , το παιρνω λιγο πριν ...
Το θεμα απ\'οτι εχω καταλαβει και απο προσωπικη εμπειρια , αλλα και απο ολα οσα εχω διαβασει εδω μεσα απο τους συμπασχοντες ,ειναι να μην \"πλακωθεις\" και περνεις ποσοτητες με το παραμικρο ...
Εγω για να τα βαλω στο στομα μου εκανα 1 ΧΡΟΝΟ!!! , ειχα το κουτακι αλλα φοβομουν γιατι ειχα διαβασει τις παρενεργειες ...
feskana ηρεμησε.
Μια χαρα μπορεις να το κοψεις το xanax.
Ξεχωρησε πρωτα αν η εξαρτηση σου ειναι ψυχολογικη ή χημικη.
Αν ειναι ψυχολογικη ειναι στο χερι σου να το κοψεις σιγα σιγα.
Αν μαλιστα κανεις και ψυχοθεραπεια, τοτε το xanax παιρνει μια τελειως προσωρινη υποσταση. Θα βρεις την λυση και δε θα το χρειαζεσαι καθολου.
Αν ειναι χημικη, συζητα το με τον γιατρο σου.
Και μην τρελαινεσαι. Οταν τρελαινεσαι με το xanax τοτε δημιουργεις εξαρτηση.
Παιδια σας ζιλευω π εχετε διαταραχη με αγοραφοβια,γιατι εγω εχω διαταραχη παβικου με καταθλιψη συνοδο κ μ φαινεται ειναι χειροτετο.
η εξαρτηση μου ειναι νομιζω κ ψυχολογικη κ χημικη νομιζω.ο γιατρος μου ειπε αφοβα οτι αν θελω κ την αλλη μερα να το κοψω κ οτι δεν υπαρχει το συνδρομο στερησης επειδη η ποσοτητα που παιρνω ειναι πολυ μικρη.παλια ειμουν λιγο εθισμενη μπορω να πω κ στο αλκοολ ξυπνησα μια μερα το εκοψα κ δεν το ξαναβαλα στο στομα μου.το εκανα αυτο κ με το χαναχ αλλα δεν αντεξα ουτε μια μερα...ιδιως αυτο το σιγα σιγα που λενε να το παιρνω κ μετα να το κοψω δεν μπορω να το κανω θελω μια ουσια να την κοβω αμεσως οπως κ στο αλκοολ που τα καταφερα αποτομα το εκοψα κ δεν ξαναειπια ακομα κ τωρα δεν πινω μονο ενα ποτο κ αν.τι να κανω ειμαι πολυ χαλια..σημερα ειπα το πρωι να παρω την μιση δοση κ να δω πως θα τα παω...:)