Quote:
Originally posted by mina31
Αγαπητη LILA δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ σε καταλαβαιννω.Αυτα ολα που περνας εγω τα βιωνα για 2,5 χρονια σε πολυ μεγαλο βαθμο.Ουτε μερα δεν ειχε περασει να ειμαι καλα.Φαρμακα δεν ηθελα να παρω γιατι ηθελα να κανω ενα παιδακι συντομα και δεν επρεπε να ειχα παρει τετοιου ειδους φαρμακα.Την δυσκολια στην καταποση την ειχα σχεδον συνεχεια.Ειχα γαστροοισοφαγικη παλλινδρομηση και χειροτερευε.Ηξερα ομως οτι εινια καθαρα ψυχολογικο γιατι μολις ηρεμουσα ελευθερωνοταν ο λαιμος μαυ.Αυτο που βιωνα συνεχεια ηταν η αποπρωσωπιοηση.Θεε μου τι μαρτυριο.Ενιωθεαοτι τρελλαθηκα και ημουν σαν χαμενη,δεν ηξερα αν πεθαινα αν ζουσα,χαλια?Ημουν τελειως απελπισμενη και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΑ.τΕΛΙΚΑ ΤΑΚΑΤΑΦΕΡΑ...Νιωθω τοσο περηφανη για αυτο και ειναι η πρωτη φορα που μιλαω για αυτο αφοτου το εχω ξεπερασει.φΟβομουν μηπως μοθ ξαναρθει.εκανα ψυχοθεραπεια για 1 χρονο και με παρα πολυ δυναμη και θεληση τα καταφερα.Τωρα εχω ενα κοριτσακι 2 μηνων και νιωθω ΕΛΕΥΘΕΡΗ .Θα τα καταφερεις και εσυ αρκει να καταλαβεις οτι αργα η γρηγορα θα φυγουν ολα.Προσπαθησε να βρεις διεξοδουε και να πιστεψεις στον εαυτο σου.Θα δεις οτι θα σε ανταμειψει...