Originally Posted by
Berlin
Καλησπερα...
Εχω βρεθει εγω στη θεση σου και σε κατανοω απολυτα. Ειχα σχεση για ενα χρονο με εναν ανθρωπο που ηταν οριακος. Εγω του το ανακοινωσα ψαχνοντας τροπο να ερμηνευσω τη συμπεριφορα του και συμβουλευομενη ψυχολογο. Η σχεση αυτη ηταν ενα ονειρο, ημασταν απολυτα ερωτευμενοι, με εκθειαζε και με καλυπτε συναισθηματικα, μου εδινε απλοχερα αγαπη, ερωτα, παθος, παρουσια. Μετα τον πρωτο καιρο κατι αρχισε να αλλαζει, εδειχνε καποια δειγματα ζηλειας, η ζηλεια αυτη αρχισε να κλιμακωνεται, μεχρι που τον επιασε μια ψυχωση οτι εχω καποιον 'αλλον' ενω δεν ειχα δωσει ποτε δικαιωμα να σκεφτει καν κατι τετοιο. Οταν του εμπαιναν αυτες οι ιδεες, ηταν τελειως στα ξαφνικα, και αλλαζε τελειως προσωπο, χρησιμοποιουσε λεκτικη βια, ειρωνια, τρομοκρατια και απειλες σε σημειο αλλες φορες να με εκνευριζει απιστευτα και να με φτανει στα ορια μου, και αλλες φορες να με φοβιζει και να τρεχω να απομακρυνθω κυριολεκτικα τρεχοντας. Οτι γλυκολογα μου ελεγε τη μια ωρα, την επομενη ηταν βρισιες, τα 'σ αγαπω' γινονταν 'σε μισω' και ετρεμα καθε μερα για το τι θα ακολουθουσε. Προσπαθησα να χωρισω πολλες φορες, αλλα γυρνουσα παντα πισω γιατι κατανοουσα οτι ειχε πολλα αρνητικα βιωματα απο το παρελθον, εβλεπα οτι ηταν ενας χρυσος ανθρωπος με πολλες δυνατοτητες και επειδη τον αγαπουσα ηθελα να τον βοηθησω. Ομως δεν ήθελε η δε μπορουσε ουτε ο ιδιος να βοηθησει τον εαυτο του, ειχε σαν μια ταση αυτοκαταστροφης. Τελικα εφυγα απο αυτη τη σχεση, με πολυ πονο γιατι τον αγαπουσα και ημουν ερωτευμενη οπως και ειμαι ακομα. Το κακο ειναι οτι απο αυτο το χωρισμο εχουν περασει πολλοι μηνες και κανενας αλλος ανθρωπος δε μπορει να αναπληρωσει το κενο μεσα μου που μου αφησε ο 'καλος' εαυτος του. Οπως και οτι επισης δε θελω να ερωτευτω ποτε ξανα-και να πονεσω τοσο πολυ στο 'μετα' και ουτε νομιζω οτι θα μπορεσω τοσο πολυ οσο ημουν με εκεινον. Ειχε την τρελα του, αλλα με αγαπησε 'τρελα' ετσι οπως ηθελα και ειχα αναγκη να αγαπηθω παντα.
Τα ειπα ολα αυτα φευγοντας, του ειπα να παει σε ψυχιατρο, να βρει μια δουλεια, να σταματησει τις κακες συνηθειες, αλλα δεν καταφερε να αλλαξει και πολλα...