εσυ, δεν αισθανεσαι ασχημα που μπορει να παρει πραγματα απο το σπιτι σου και να σε εκθεσει;]
νοιωθεις εμπιστοσυνη να εισαι με ενα ατομο που λειτουργει ετσι πισω απ την πλατη σου, ακομα κι αν εχει κατι διεγνωσμενο;
Printable View
Ναι αυτος ειναι ο λογος.. Αλλα οπως ειπα ειναι πολυ εγωιστρια.. Επισης για τον φιλο/φιλη που ρωτησε τι καναμε οταν βρισκομασταν καναμε 5αβπαντα και δεν ηταν καθολου ψυχρο.. Δλδ ηταν λες και ημασταν ακομα μαζι.. Λες και δεν αλλαξε τιποτα
Αυτο ειναι αρρωστια και το καταλαβαινω μεχρι ενα σημειο.. Αλλα τημ αγαπω τοσο πολυ που θελω να ειμαι οχι μονο στα ευκολα μαζο της αλλα και στα δυσκολα.. Οποτε δεν με ενδιαφερει τι θα πει ο οποιοσδηποτε
Δεν μπορω.. Την αγαπω τοσο πολυ που δεν μπορω.. Δινω και την ζωη μου γι αυτην
Θα το δεχομουν αν δεν συμφωνουσε να συναντηθουμε και ειδικα τοσες φορες και αν επισης εβλεπα καποια ψυχρα απο την δικη της πλευρα.. Αυτη εδειχνε το εντελως αντιθετο
Αγχος σιγουρα.. Τωρα δεν νομιζω κατι αλλο.. Δεν ξερω
Αυτη ειναι η ουσια φιλε μου, νομιζω αξιζει να το παλεψεις και η κοπελα πιστευω θελει να εισαι εκει μαζι της, αλλα ειναι σε περιεργη φαση τωρα. Εχετε παει μαζι στο γιατρο? (εκει που παει για το θεμα της ή σε καποιον αλλο).
Μπραβο σε θαυμαζω και νομιζω κανεις το σωστο, εν τελη φυσικα εξαρταται και απο εκεινην αν θελει να ειναι μαζι σου αλλα εσυ να εισαι εκει για αυτην και ας "δειχνει" οτι σε διωχνει, δεν πιστευω οτι θελει να χωρισετε, δε με πειθει.
Μην την αφησεις. Εγωίστρια αυτη? Με αγαπη πολύ εσυ ;)
Αλλο καταθλιψη και αλλο το αγχος οπως προειπα
Μαζι δεν πηγαμε στον γιατρο φιλε μου.. Εννοειται οτι δεν εξαρταται μονο απο μενα αλλα δεν εχω παραδοσει ακομα τα οπλα μου.. Θα το παλεψω μεχρι εκει που δεν παει γιατι πραγματικα ειναι πολυ καλο κοριτσι πολυ καλη ψυχη και κυριως, την αγαπω μεχρι εκει που δεν παει
Στην αρχή λες ότι σε χώρισε γιατί αισθάνεται ανασφάλεια που δεν έχεις σταθερή δουλειά και μετά λες το πρόβλημα είναι η κλεπτομανία. Στο δήλωσε η ίδια ότι εκεί είναι το πρόβλημα ή είναι το δικό σου συμπέρασμα;