Originally Posted by
Remedy
λες δυο διαφορετικα πραγματα.
σε πολλα σημεια ειπες, οτι λες με ανεση απο την αρχη τι συμβαινει και τι χαπια παιρνεις, και καπου ειπες οτι το αποκαλυψες στον "συντροφο" σου.
για τον συντροφο, συμφωνω απολυτα, οπως και για καθε σοβαρη σχεση εμπιστοσυνης.
ουτε εγω θα εκρυβα ποτε αν κατι συνεβαινε με την υγεια μου, σε οποιονδηποτε τομεα, οχι μονο στον ψυχικο.
αν μιλαμε ομως για το "με ανεση τα παντα απο την αρχη", εχω επιφυλαξεις.
πρωτον, γιατι αν δεν εχει κτιστει πρωτα εμπιστοσυνη, ο αλλος αντι να ακουσει αυτο που του λες, μπορει να σκεφτει "για να μου λεει αυτο με τοση ανεση με το καλημερα, φαντασου τι αλλο υπαρχει απο πισω και δεν το λεει, που θα το διαπιστωσω στην πορεια."
δευτερον, μπορει να ακουει αλλα να μην μιλαει για τον εαυτο του, οποτε εσυ θα εχεις ξεβρακωθει, αλλα δεν θα ξερεις την αληθεια για την απεναντι πλευρα.
και τελευταιο, εχει ενα θετικο το να πεις οτι εχεις να πεις απο την αρχη και να αποφασισει ο αλλος αν ενοχλειται να φυγει αμεσα, και να μην φας μια ξαφνικη απορριψη οταν το μαθει, πλην ομως, αν ειναι τοσο αρχη οσο λες, μπορει να μην προχωρησει η γνωριμια, οχι απαραιτητα γι αυτον τον λογο, μπορει γι αυτον, μπορει για οποιονδηποτε αλλον.
εμενα, δεν θα μου αρεσε να κυκλοφορουν τα προσωπικα μου δεδομενα στην "αγορα", που σιγουρα θα γινει αν λες δεξια και αριστερα τι τρεχει και μετα απομακρυνεστε.
αν εσενα δεν σε ενοχλει, δεν χρειαζεται και η συζητηση. λες οπου θελεις, ο'τι θελεις, δικαιωμα σου ειναι.