Ενα ακόμα γεγονός είναι οτι προτιμώ να μένω μόνος αφού δεν είμαι η καλύτερη παρέα(κοσμάρα μου,δεν κάνω αστεία κ δεν γελάω με αστεία)Μήπως ξεκίνησε η επίδραση κ ταράχτηκα τοσο πολύ σήμερα;;τώρα το σκέφτομαι!!
Printable View
Ενα ακόμα γεγονός είναι οτι προτιμώ να μένω μόνος αφού δεν είμαι η καλύτερη παρέα(κοσμάρα μου,δεν κάνω αστεία κ δεν γελάω με αστεία)Μήπως ξεκίνησε η επίδραση κ ταράχτηκα τοσο πολύ σήμερα;;τώρα το σκέφτομαι!!
Θα σου πω οτι λενε ολοι. Κανε λίγη υπομονή.. Τα φάρμακα θα δράσουν αλλα θελουν λιγο χρόνο. Και απο το λιγο που ξέρω αλλα το χω διαβασει κιόλας τα αντικαταθλιπτικα οταν τα πρώτο πάρεις σε ριχνουν πολυ και μετα σε ανεβαζουν. Μην φοβάσαι κατι λοιπόν. Εγω οταν ειχα παρει πρώτη φορά αντικαταθλιπτικα ηθελα να αυτοκτονήσω το πρώτο διάστημα. Εκανα υπομονή γιατί ήξερα οτι ηταν λόγω των χαπιών. Κάνε και εσύ λίγη υπομονή και θα στρώσεις.. Promise..
Υπομονή λοιπόν,έχετε περάσει κάτι παραπάνω θα ξέρετε..Τι όμορφη αρετή η υπομονή ομως..
Δυστυχώς δεν έχουμε και πολλες επιλογές... Πρέπει να αφήσουμε τα χαπια να κάνουν την δουλειά τους..αν σε κανει να αισθάνεσαι καλυτερα η υπομονή μου έπιασε κόπο και τωρα πετάω.. Δωσε λίγη υπομονή να σε πιάσουν τα χαπια και μη διαλύσεις την οικογένεια σου... Θα δεις θα πας καλυτερα.
Είδες τι λες? Προτιμάς μόνος γιατί πιστεύεις ότι δεν είσαι καλή παρέα, δηλαδή γιατί πιστεύεις ότι οι άλλοι δε θέλουν την παρέα σου, δεν είναι αλήθεια αυτό. Δε το ξέρεις, περνάς κάτι τώρα και λογικό να μην είσαι μέσα στο κέφι, αλλά θα προτιμούσα να πάω για καφέ με έναν τέτοιο άνθρωπο παρά με ένα νάρκισσο που θα μιλούσε συνέχεια για το πόσο σπουδαίος είναι (δηλαδή το 90% του σύγχρονου κόσμου :) ) οπότε μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου, μια χαρά είναι η παρέα σου και ας είσαι λίγο down αυτή την περίοδο , σήμερα εσύ αύριο ο διπλανός σου που θα κληθεις εσύ να του σταθείς ;)
Συμφωνώ με τον Γεώργιο. Ανάσες ελπίδα και πεισμα πως θα βγεις πιο δυνατός από όλα αυτά. Επιείκεια με τον εαυτό σου. Ελπίζω να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό.
Δέν εχω κ κάτι να χάσω..Υπομονή κ βλέπουμε..Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές σας για τον χρόνο σας να σας ευχηθώ να ξεπεράσετε κ εσείς οτι περνάτε..Μακάρι να μπορούσα να σας συμβουλέψω σε οτιδήποτε να φανώ χρήσιμος..Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω..
Αρκεί να αγωνίζεσαι. Δεν χρειάζεται ντε και καλά να δώσεις κάτι σε αντάλλαγμα.
Είναι στον χαρακτήρα μου..Κ να αγωνίζομαι αλλα κ να δίνω χωρίς να παίρνω..Κ φυσικά η μετριοφροσύνη ????.Περα απο την πλάκα θα ήταν χαρά μου αν βοηθούσα σε κάτι οπότε μην διστάσετε,καλό θα μου κάνει!!
Παρακολουθησε στο διάγραμμα τα θέματα που ανεβαίνουν και όπου νιώθεις ότι θες να γράψεις ξεκίνησε :)
Εντάξει λοιπόν..Θα τα πούμε εκεί!!!
Playstore Tapatalk εφαρμογή. Γράφεις στην αναζήτηση psychology.gr βάζεις το nickname password και μπαίνεις από κινητό όπου βλέπεις πιο αν3τα όλη την ιστοσελίδα.
Εχει φτιάξει η κανονική εφαρμογή!!!
https://www.linkpicture.com/q/Screen...714-204746.png
Σε ευχαριστώ Ν. Φ :)