Originally Posted by
V for vendetta
Δεν είχα ποτέ παράπονο από τον πρώην μου για το σεξουαλικό. Δηλαδή μπορώ να πω ότι μια χαρά ταιριαζαμε. Ωστόσο από τις αρχές του 5 χρόνου της σχέσης μας άρχισα να απομακρύνομαι συναισθηματικά και είχα όλο και λιγότερη επιθυμία να βρεθώ μαζί του σεξουαλικά. Ώσπου έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με ακουμπάει. Δεν έχω ερωτική επιθυμία γι'αυτόν πια. Θα ήθελα πολύ να μου ξαναέρθει αυτή η επιθυμία αλλά δε νομίζω ότι είναι εφικτό ή ότι περνάει απο το χερι μου.
Πριν λίγες μέρες που τα συζητούσαμε προσπάθησα να του εξηγήσω τον λόγο (και να δώσω και μια εξήγηση σε'μενα) για την απουσία ερωτικής επιθυμίας. Δεν είμαι σίγουρη για την αιτία, υποθέτω όμως ότι είναι κάποιες συμπεριφορές του, οι οποίες με επηρέασαν αρνητικά και με απομάκρυναν σταδιακα. Αυτός μου λέει ότι στέκομαι στα αρνητικά και παραβλέπω τα θετικά. Μακάρι να πατούσα ένα κουμπάκι και να μου ερχόταν ξανά όλο.
Όσο για τις ασχολίες μου, δουλεύω κανονικά, συνεχίζω σπουδές, έχω φίλους και ενδιαφέροντα αλλά όλα τα παραπάνω τα κάνω και αυτά με πολύ σπρώξιμο και χωρίς κίνητρο. Δηλαδή τα σαββατοκύριακα δεν έχω όρεξη να σηκωθώ από το κρεβάτι, σηκώνομαι μεσημέρι. Όταν είμαι με φίλους μπορεί να χαμογελάω αλλά μέσα μου νιώθω θλίψη.