Κανένας άλλος που να ξέρει τι μπορεί να είναι???
Printable View
Κανένας άλλος που να ξέρει τι μπορεί να είναι???
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι από το άγχος απλώς θέλω να μου πείτε αν το έχει πάθει κανείς άλλος εδώ μέσα η έστω αν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι
Περίμενε να δεις αν κάνεις πυρετό μήπως είναι ίωση, αλλιώς θάναι ψυχολογικό. Για την ηλικία αυτή πάντως, δε ανησυχούσα ιδιαίτερα, πιο πιθανό είναι να σε χτυπήσει αυτοκίνητο αύριο. ;)
Δοκίμασε να βγεις έξω και να το ξεχάσεις, μη κάνεις κάτι extreme αυτές τις μέρες σε γυμναστήριο κτλ.
Τον τελευταίο καιρό ναι είχα έντονο άγχος αλλά έχω προσέξει της περισσότερες φορές μόλις το σκέφτομαι γίνεται αυτό όταν ξεχνιέμαι δεν το έχω... Μπορεί και μόνο και με την σκέψη να έχω ήπιες ζαλάδες?
Δε ξέρω αν θα σε βοηθήσει το σχόλιο μου αλλα οταν ημουν σε φουλ αγχος και δ3 λαμβανα και αγωγή ειχα αφήσει τηγανη σε αναμενο ματι πηγαμε να καούμε, φουρνο αναμενο ωρες και αλλα τέτοια. Απλά δε σκεφτομουν καθολου καθαρά και δε θυμομουν κιολας. Πως δε μας εκαψα ηταν θαύμα.. Ήθελα και να μαγειρεύω τρομαρα μου. Οποτς μη σε ανησυχεί που μπλοκαρεις. Τα παντα παθαινεις απο το άγχος. Αν ξεαγχωθεις θα δςις οτι θα σου περασει.
Εγώ τον Οκτώβρη το 2018 είχα πιει έναν nescafe και μου είχε φέρει ταχυκαρδία και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα δεν το είχα καταλάβει ότι ήταν από τον καφέ και εγώ μετά φυσικά μπήκα και διάβασα ίντερνετ τα χειρότερα μου βγήκαν... πήγαμε νοσοκομείο και εκεί γελάσουν και μου είπαν μήπως ήπιες κάνα καφέ και συγκεκριμένα nescafe ε εκεί μου έφυγε ένα βάρος και μετά από κάποιες μέρες είχα άγχος έτσι στα καλά καθούμενα χωρίς λόγο έλεος δηλαδή.... Τώρα δεν με απασχολεί κάτι μπορεί να έχω άγχος για μικροπραγματα δηλαδή αλλά γενικά οκ προσπαθώ να βγαίνω έξω να περνάω καλά και δεν με ενδιαφέρει και να έχω άγχος το αποδέχομαι
στα ελεγα εγω δε με πιστευες
Μια κόκα κόλα είχα πιει πρόσφατα να με πείραξε αυτό...?