μαλλον δεν αντεληφθης το χιουμορ μου, οπως και μαλλον δεν καταλαβες τον παραπανω διαλογο...Quote:
Originally posted by katatonia
remedy μη το παρεις στραβα δε σου επιτιθομαι αλλα μαλλον το κομπλεχ το εχεις εσυ.απο το ποστ σου καταλαβαινω οτι μαλλον εισαι θυμα των ιδεων που σου περναει η κοινωνια υποσυνειδητα.\'αν ειναι κρυφο*******\',η \'αν ο γκομενος μου τον εχει μικρο!\' γτ δε νομιζω να ενδιαφερει κανενα αν ο φιλος σου ειναι \'κανονικος\'.(αν κ πιοιος ειναι αυτος που θα κρινει πιοιος ειναι <<κανονικος>> κ οχι?).δες τα πραγματα κατω απο την επιφανεια κ μη κολλας σε ετικετες <<ανχος επιδωσης>>,<<κανονικο� �>>.Quote:
Originally posted by Remedy
...Quote:
Originally posted by velout
Στρατο δεν εχει παει κανεις σας?Ειστε λιγο μιγιαγγιχτοι μου φαινεται.Εμενα πιο πολυ με ενοχλει οταν ορισμενες τουαλετες ειναι κοινες και αντρικες και γυναικειες οπως και οταν η πορτα δεν κλειδωνει ή υπαρχει ακαταστασια και βρωμα μεσα.Αυτο με απασχολει πιο πολυ και οχι αν θα δω το πουλι του αλλου.Εξαλλου δε χρειαζεται να κοιτας προς τη μερια του κοιτα τη δικια σου.Μηπως ο πραγματικος σου φοβος ειναι αν την εχεις μικρη σε σχεση με τους αλλους και νιωθεις ασχημα με αυτο?
....
πως να στο πω να μη σε πληγωσω......
θα στο πω απλα, καθημερινα.....
εγω ειμαι γυναικα, κουμπαρε....
ελπιζω να μην εχω ουτε το φθονο του πεους, ουτε το κομπλεξ του μεγεθους, ουτε την αγωνια της επιδοσης...
ο φιλος μου την εχει κανονικη αν σε ενδιαφερει κι αυτο..
υγ-η τελευτεα προταση μαλλον δηλωνει μια αληθηνη αμφισβητιση
ο βελουτ δειχνει να ενδιαφερεται για το ποιος τον εχει μικρο η μεγαλο η κανονικο και να το συσχετιζει αυτο με τις αποψεις του γι αυτο και απαντησα ετσι...αν ξαναδιαβασεις τα μην ισως το αντιληφθεις...
με την λογικη του βελουτ που ισχυριζεται οτι οποιος εχει προβλημα με την κοινη ουρηση των αντρων, μαλλον την εχει μικρη, θα μπορουσε καποιος να του απαντηση, οτι οποιος περναει ευχαριστα στην κοινη ουρηση, ισως και να αρεσκεται στην θεα γυμνων αντρικων οργανων..
προφανως ουτε το ενα ουτε το αλλο ισχυει (παντα)