Originally posted by sabb
Quote:
Originally posted by Remedy
την καταδικαζουμε!
νομιζεις πως αρκει?
Είπα πως έχει συμβολικό χαρακτήρα, μακάρι νάχαμε τη δύναμη να σταματάμε αιματοχυσίες....Αν εν τούτοις σ\' όλο τον ιντερνετικό κόσμο, σ\' όλα τα δημόσια φόρουμ , στα blogs, στις διαδηλώσεις και όπου η φωνή μας μπορεί να ενωθεί με εκατομμύρια φωνές σ\' ολο το κόσμο και να διατρανώσει την αντίθεση της σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , νομίζω πως κάποιο καλό αποτέλεσμα θα προκύψει...Τουλάχιστον να δείξουμε στους κρατούντες πως είμαστε κι εμείς εδώ, με ευαισθησίες & αγωνίες για το μέλλον του κόσμου μας και μπορεί οι δυνάμεις μας να είναι μεν μικρές, αλλά υπάρχουν..........
Αλλά καλή μου Remedy, δυστυχώς όπως βλέπεις κι εσύ όλοι οι φίλοι μας μέλη αυτού του φόρουμ, μάλλον δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες, μετά από δύο μέρες ζωής αυτού του τόπικ, μόνο εσύ κι η mariafound δώσατε μισό λεπτό απ\' το χρόνο σας για να καταθέσετε μια απλή λέξη : ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ...
Είμαι βαθιά απογοητευμένος, γιατί πίστευα πως πέρα απ\' τον προσωπικό ανήφορο που τραβάει ο καθένας μας, η συμμετοχή των μελών αυτού του φόρουμ που υποτίθεται είναι ευαισθητοποιημένα σε θέματα που αφορούν την παγκόσμια κοινή γνώμη και είναι μείζονος σημασίας θα ήταν μαζική, το όλο θέμα αποδεικνύει πως δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτό μας, αν μας παράτησε η γκόμενα ή ο γκόμενος, αν τα φάρμακα που παίρνουμε έχουν παρενέργειες, απ\' ότι φαίνεται ο πόνος του απατημένου γείτονα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από την εικόνα του αιμόφυρτου μικρού παλαιστίνιου και τις κραυγές οδύνης της μητέρας..Εφ\' όσον είναι έτσι , σε τελική ανάλυση ο κόσμος έτσι όπως είναι, είναι αυτός που μας αξίζει....
Ας γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, εγώ δεν πρόκειται να επανέλθω...