Σε ποιο χαπι αναφερεσαι;
Printable View
Ταβορ δεν πίνω πια ζαναξ τα έκοψα και πίνω αυτά τα βλαμενα ταβορ
Και γιατί μου είπε να πίνω 4 χάπια την ημέρα; Εμένα νιώθω ότι δεν με πιάνουν δεν με χαλαρώνουν όπως τα ζαναξ και ούτε κοιμήθηκα καλά χθες που πήρα.
Για να δούμε. Είπα να ξε εθιστω από τα ζαναξ που πίνω ένα χρόνο κάθε μέρα όψιμα γίνω χάλια με τα ταβορ
Ναι νιώθω βάρος και πόνο στο κεφάλι δενε χαλαρώνουν καθόλου. Μόνο τα ζαναξ
Μάλλον στερειτικα είναι γιατί έχω κρύο ζέστη ναυτία σπασμούς στο σώμα και μου είπε να πάρω ζαναξ το απόγευμα μισο
Επρεπε να με προσέξει σε αυτο όμως αλλά μια δυο φορές τον έχω δει μόνο έχω μωρό και η μετακίνηση είναι δύσκολη και είναι μακριά ο γιατρός. Τώρα μου γραψε να πίνω ταβορ και ζαναξ μαζί δεν είναι καλός συνδιασμός; Μου λέει είναι μικρές δόσεις να μην φοβάμαι . Για δύο βδομάδες ταβορ μαζί με μισό ζαναξ μετά θα μειώνω το Ζαναξ
ετσι κανουν κανονικα στις αλλαγες φαρμακων.μειωνουν τις δοση του παλιου φαρμακου και βαζουν μικρη δοση του νεου φαρμακου μεχρι να σταματησει τελειως το παλιο και να ενεβει στα επιπεδα που χρειαζεται
εμενα τα ταβορ δεν μου εκαναν τιποτα... ζαναξ και στεντον..
Για να κόψω τα ζαναξ μου ξεκίνησε τα ταβορ μου είπε ότι είναι ίδια ουσία αλλά εγώ έκανα στερειτικα σημερα
Eγω κοβω τα πολλα ζαναξ με την βοηθεια των seroquel , μικρες δοσεις 25 mg .......και ολο και καποιο ζαναξ μου λεει bye-bye ......θελει χρονο παντως , ο γιατρος μου ειπε 1 ζαναξ καθε 6-8 βδομαδες , που το βρισκω εφικτο .....σε 6-8 βδομαδες , ο οργανισμος προσαρμοζεται στην νεα ταξη πραματων , δλδ δεν σουφαινεται νεα δοση ( μικροτερη ) ............αυτη ειναι η μπειρια μου απο τα παλιοζαναξ , και την καταθετω , μπας και βοηθησω καποιον .....θα κατηλλελνα τον γιατρο που με εθισε σε μεγαλες δοσεις ....ανω των 4 mg .....ας ειναι , εγω τι κανω τωρα ....
παλιοφαρμακο .......αναθεμα την ωρα που μου τογραψε ο πρωην , το 2000 .................................................. .........το stendon δεν με πιανει , ουτε θελω να μπλεξω με παλιοταβορ .....
ξερω τι γραφω , εινμαι 57 χρ , και εχω γνωση δυστυχως μεγαλη απο αυτα τα παλιοφαρμακα , κοβεται παντως ......
εγω για καμποσο καιρο θα παιρνω και τα δυο , αλλιως θα παρουσιασω στερητικο , που τα πολλα ζαναξ εχουν εντονο ......ας ειναι καλα οι παλιοφαρμακοβιομηχανιες .....και τα κερδη τους ..........