Εσυ προφανώς θες να ακούσεις μια άποψη που σε συμφέρει. Πως γινεται να φταίει ενω εσυ την έθιξες; Αν γυρίσει πίσω θα ειναι μέγιστο θύμα
Printable View
Η απάντηση που έδωσα στη φίλη από πανω, είναι η ίδια που θα έδινα και σε εσένα, απλά βαριέμαι να τα ξαναγράψω.
Θα σταθώ σε ένα σημείο μόνο.
Αν μου το έλεγε για πλάκα , σε έναν καφέ ή κάπου έξω ρε παιδί μου σε στυλ πλακας, πραγματικά θα γελούσα και δεν θα με ένοιαζε.
Όταν όμως το λέει προσβλητικά επειδή δεν έκανα κίνηση επειδή νόμιζα πως δεν ήθελε, και με θίγει έτσι,εε αυτό ενοχλεί πολύ.
Το συζήτησα με πολλά αγόρια, διαφορετικών απόψεων , και όλα μα όλα συμφώνησαν πως αυτό είναι πολύ χοντρό αν μου το είπε σοβαρά (που σοβαρά το είπε) ,και πως και οι ίδιοι στη θέση μου δεν θα ήξεραν πως θα αντιδρούσαν , θα κομπλαραν και θα θυμωναν.
Ίσως οι γυναίκες το παίρνεται λίγο πιο χαλαρά , αλλά για τους άντρες κάτι τέτοιο αν ειπωθεί σοβαρά είναι αρκετά άσχημο και ενοχλεί πολύ.
Σου είπα χαζός δεν είμαι, καταβαθος ήθελε, αλλά το έπαιζε πολύ επιφυλάχθηκη , εε και εγω δεν ήθελα να την πιεσω.
Πρέπει να με περάσει για γκέι δηλαδή τις πρώτες δύο βδομάδες που ούτε καν με ξέρει καλα καλά;;
Εδώ σε άλλες θεματολογίας διαβάζω η άλλη έχει σχέση ένα χρόνο και ο άλλος δεν έχει κάνει ακόμα κίνηση, και δεν εχει πει καν κάτι τέτοιο.
Δηλαδή επειδή δεν έκανα κίνηση ,επειδή νόμισα πως ούτε αυτή ηθελε, πρέπει να είμαι γκέι ας πούμε;
Δλδ τι μ@λ@κίες είναι αυτές...
Νομίζω ότι και οι υπόλοιποι θα συμφωνήσουν ότι αυτό ήταν λάθος της,τάραξε τα νερα και άρχισε ότι άρχισε.
Από εκεί και πέρα εγώ δεν αρνούμαι ότι έχω κάνει πολλά λάθη..
Τέλος πάντων σου είπα με νοιάζει το μέλλον πιο πολυ
Μπορείς να της ζητήσεις ένα συγγνώμη σε ενα μήνυμα χωρίς να της πεις τιποτα αλλο για να καταλάβει ότι όντως μετανιωσες και δε το λες απλα για να τη ρίξεις και αν θέλει τοτε να επικοινωνήσει εκείνη μαζί σου, αλλά εγώ το βλέπω πολυ χλωμο.
Εγω αν εμενα στο σπίτι του γκομενου μου και δεν εκανε κίνηση θα τον μου κακοφαινοταν φουλ πάντως
Της εστειλα μήνυμα αμέσως μετά και προφανώς δεν απάντησε.
Βρε κοπέλα μου και εμένα μου κακοφαινοταν που νόμιζα πως δεν ήθελε και δεν είχε γίνει ακόμα κάτι. Πολύ όμως ,ήθελα πάρα πολύ να προχωρήσουμε αλλά δεν την πίεζα ούτε την προσεβαλα.
Στην ουσία είχε γίνει μια παρεξήγηση ,εγώ νόμιζα ότι δεν ήθελε αυτή, αυτή νομιζε ότι δεν ήθελα εγώ ,εε απλά κανείς δεν μιλούσε ανοιχτά.Μεχρι που το έκανε αυτή και την είπε τη μλκια της.
Εγώ πάντως ξέρεις τι κατάλαβα, ότι ίσως με ήθελε μόνο για το σεξ, και οταν αυτό δεν έγινε γιατί εκνευρίστηκα, αυτή σηκώθηκε και έφυγε.
Αν πράγματικα με ήθελε, θα έδινε και δεύτερη ευκαιρία, απλά ίσως ηθελε να περάσει κάπως το χρόνο της.
Ε τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω δημόσια , δεν ξέρεις μπορεί να κρύβεται και αυτή κάπου εδώ μέσα και να προδοθω, χεχεχε.
Της είπα να κάνει ότι έκανε μπας και της κάτσει κανένα αγοράκι , αφού μόνο αυτό θέλει .
Και ότι κάποιοι πιο παλιά που την κραζαν είχαν δίκιο. Αυτό .Κυρίως το πρώτο την ενόχλησε απ'.οτι μου είπε στο τηλ μετά. Που μου το σήκωσε με την 5η φορά το ίδιο βράδυ.
Εγώ δεν είπα ότι δεν ήταν φάουλ ότι σε είπε γκει........
Όμως το ότι σου είπε πως φανταζόταν ότι είσαι γκέι δεν εξηγεί ούτε δικαιολογεί τη συμπεριφορά σου μετέπειτα.........
Έπειτα εκείνη μπορεί να την έχει πατήσει και πιο παλιά με γκέι και να φοβήθηκε πχ και να έφυγε....Ο καθένας δεν ξέρει ρι μπορεί να έχει ζήσει.........
Δεν τη δικαιολογώ στο ότι κρατάει επαφές με άντρες που εκανε παλιοτερα σεξ...όμως δεν ξέρω αν όντως είναι άπιστη και κοιτάζει δεξιά και αριστερά η αν είναι σταθερή και το κάνει απλά χαλαρά να πατάει λικε..
Σιγά πια τι ψυχή έχουν τα λικε...Εγώ πατάω παντού και δεν βλέπω που πατάω......
Είναι μικρό το διάστημα και δεν ξέρεις τι τύπος είναι....Γτ καλά καλά δεν έχετε γνωριστεί ακόμα....
Όμως από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι τη ζηλεύεις και η εμφάνιση της σου προκαλεί ανασφάλεια...........πρέπει να ελέγξεις τον εαυτό σου γτ κάνεις σπασμωδικές κινήσεις από ζήλεια και ανασφάλεια .....γίνεσαι πιεστικος και μετά μιλάς και λες πράγματα χοντρα που μετά μετανιώνεις.........
Κανένας δεν ξέρει αν αξίζει να ασχοληθείς η Όχι....Εφόσον όμως θες.....πρέπει να φροντίσεις να δεις τι δεν κάνεις εσύ σωστά.....
Αν στη τελική είσαι σίγουρος ότι εκείνη σε προκάλεσε με τη συμπεριφορά της και έχεις υποψίες ότι όντως σε απαταει και θέλει να προκαλεί γενικά τότε παρατα την και πήγαινε παρακάτω
Εσύ καλά έκανες και περίμενες και δεν τη πιέσες..........το ότι σε είπε γκει δεν ξέρεις στη τελική γιατί το είπε.....Μπορεί όπως σου είπα να την είχε πάτησει παλιότερα ή να είχε ακούσει περιπτώσεις που να είχαν τύχει σε γκει....και να τρόμαξε....ο καθένας δεν ξέρεις πως το αντιλαμβάνεται........
Και αφού σε πείραξε τόσο πολύ αυτό τότε γιατί συνεχίσες μαζί της......;;;;; έπρεπε να της πεις...ξέρεις κάτι; αυτό που είπες με θίγει πολύ και δεν μου αρέσει να με αμφισβητούν...Και σήκω και φύγε.....
Αλλού είναι το θέμα και δεν θες να το δεις................άσχετα από το ότι σε πείραξε το θέμα αυτό..........Από τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι η εμφάνιση της και το γεγονός ότι είναι αρεστή σου προκαλεί ζήλεια την οποία εκτονώνεις με αυθόρμητα ξεσπάσματα που μετά μετανιώνεις.........
(Εγώ πάντως αν δεν με πίεζε κάποιος από την αρχή δεν θα τον θεωρούσα ούτε για αστείο γκει......θα μου άρεσε περισσότερο και θα χαιρόμουν γτ σημαίνει ότι με σέβεται και ότι με υπολογίζει για το πότε θα νιώσω εγώ έτοιμη....)