Αν τη κάνεις θα σου φύγει όμως; γιατί πήγε και η Νεφέλη και μετα νομίζε οτι κολλησε στην εξέταση.
Printable View
Ο hiv ΔΕΝ ζει έξω από το σώμα, καταστρέφεται αμέσως...η ηπατίτιδα Β όμως ζει τουλάχιστον για μια βδομάδα. Για την ηπατίτιδα Β ξέρω ότι θεραπεύεται, αν πρόκειται για οργανισμό με καλό ανοσοποιητικό (δλδ όχι ναρκωτικά....κλπ...)
Οπότε πρέπει να δεις τα υπόλοιπα (ηπατίτιδα C, κλπ) αν κ έτσι όπως το περιγράφεις είναι θεωρητικά αδύνατο να έχεις κολλήσει κάτι.
Νοσηρη φαντασία θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλά. Ελπίζω μόνο να μη με πιασει η σκέψη ότι για να είναι σίγουρο πρέπει να κάνω και σε 6 μηνες. Όλοι μου είπαν ότι 3 μήνες αν είναι κάτι φαίνεται.
Να σκέφτεσαι το αν μόνο αν υπάρχει λόγος και τωρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εγω δλδ δε θα πήγαινα καν να ελέγχω. 2 φορες εκανα τεστ για aids μια όταν περνούσα μονοπυρηνωση που ειχα πρησμενους αδενες και μια χρονιά μετα επειδή κάποιοι δεν επανηλθαν και παραμένουν πρησμένοι μέχρι σήμερα. Βγηκα αρνητική και δε το σκάλισα με το aids παραπάνω. Σας εύχομαι να βρείτε το κουράγιο να το αποβάλλεται. Εχω περάσει και εγώ το άγχος σας. Εγώ δικαιολογημενα βέβαια μιας που ειχα λεμφαδενες..
Ξύπνησα σήμερα το πρωί με ένα άγχος και ένα πλακωμα στο στήθος. Δε μπορώ να ηρεμησω με τίποτα. Το βλέπω να με γυρνάει σε καμία κατάθλιψη.
Όχι δεν βλέπω κάποιον. Είχα περάσει πάλι κάτι τέτοιο πριν 5 χρόνια. Εδώ που είμαι είναι λίγο δύσκολο βρίσκομαι σε χωριό. Πριν 5 χρόνια μου είχε κολλήσει πάλι η ιδέα αλλά φοβόμουν να πάω για εξέταση. Τελικά πήγα και όλα οκ. Έλα όμως που μετά από 6 μηνες επανήλθε αυτό το άγχος και ξανά εξέταση. Ώσπου είπα δε πάει άλλο και το πολέμησα. Υπήρχαν στιγμές που το σκεφτόμουν μήπως επειδή πήγα τουαλέτα εκεί είχε τίποτα; Αλλά σιγά σιγά το ξεπερασα. Και τώρα μου παρουσιάστηκε πάλι μετά από αυτό το περιστατικό που περιέγραψα.
Δυστυχώς επανέρχεται. Δεν φεύγει. Κάνει για λίγο παύση και έρχεται πάλι....
Θα ήταν καλό έστω από Skype να κανεις κάποια ψυχοθεραπεία. Αυτη που ενδείκνυται για αυτό που έχουμε είναι η γνωσιακή συμπεριφοριστικη.
Θα σε βοηθήσει. Μην το αφήσεις. Έτσι το άφησα κι εγώ 15 χρόνια και τώρα έπιασα πάτο.
Μμμμμμμμμμμμμ δε το ήξερα. Είχα πάει σε έναν ψυχίατρο τότε. Μου έδωσε κάτι χάπια και ήμουν για καιρό καλά αλλά ήμουν και φυτό. Σήμερα είμαι πολύ καλά αλλά τώρα το απόγευμα με επιασε ένα άγχος. Τον άντρα μου δεν τον άφησα να με πλησιάσει εχτές του είπα αν δε κάνω πρώτα τις εξετάσεις ξέχασε το. Εσύ έχεις συμπληρώσει 3 μήνες για να κάνεις την εξέταση;