Originally Posted by
Loneng
Δε θελω να το παραδεχτω αλλα πολλα απ αυτα που λες τα χω σκεφτει... ετσι ειναι μαλλον τα πραγματα.. οσο για το αν υπαρχει ο ερωτας δεν ξερω τι να σου απαντησω.. απλα θυμαμαι στιγμες και συναισθηματα, θυμαμαι να παιρνω αδεια πριν μερικους μηνες και θυμαμαι την ανυπομονησια που ειχα ενω εκανα ποσες ωρες ταξιδι για να την δω. Δε ξερω πως να περιγραψω τι σημαινει ερωτας, ενιωθα οτι ηθελα να τρεξουν οι μερες μεχρι να παρω μια αδεια να τη δω και βρισκομασταν και περναγαμε παρα πολυ καλα μεχρι την τελευταια φορα... ειναι ερωτας αυτο? μηπως ημουν μονο εγω? φοβαμαι παρα πολυ την ολη κατασταση γιατι με προηγουμενη σχεση που ουτε κατα διανοια δεν ηταν πιο σοβαρη μιας και ημουν κ ακομα μικροτερος εκανα 2μιση χρονια να επανελθω... και εκεινη μετα ηρθε στη ζωη μου ουρανοκατεβατη και τα αλλαξε ολα,με συνεφερε,δεν μιζεριαζα πια ,πολλα πραγματα απεκτησαν νοημα μαζι της... δε περνουσα καλα και μου χαρησε τις καλυτερες μου αναμνησεις.Φοβαμαι παρα πολυ πως θα καταντησω χωρις εκεινη δε ξερω αν εχω δυναμη. Και το φοβαμαι ολο αυτο γιατι νιωθω πολλες φορες την αναγκη να ρθει ενας φιλος/φιλη να με ρωτησει τι εχω να του τα πω να κλάψω οπως δεν εχω κλαψει ποτε να φυγει απο μεσα μου οσο γινεται...αλλα δεν υπαρχει κανεις. το μονο που συμβαινει ειναι σε στιγμες που μενω μονος μου λες και μου σκαει μια φορα τη βδομαδα να με πνιγουν ολα, να κλαιω και μετα να ηρεμω για λιγο μεχρι την επομενη φορα. εχεις απολυτο δικιο γ αυτο που λες οτι ισως οι φοβοι και οι αμφιβολιες της εντοπιζονται στο γεγονος οτι με εκτιμαει παρα πολυ, οτι ημουν η πρωτη της μεγαλη σχεση,οτι με αγαπαει ακομα στην τελικη αλλα κατι λειπει. Για μενα ειχε αλλαξει και εκεινη τον τελευταιο καιρο αλλα δε ξερω μεσα μου ποτε δεν αμφισβητησα το αν ειμαι ερωτευμενος. Παντα πιστευα οτι ειμαι γιατι ενιωθα την αναγκη να τη δω τοσο εντονα, οταν περνουσαμε καλα και γελαγαμε ειτε μαζι ειτε με παρεες που την εβλεπα να γελαει και να με αρπαζει να με φιλαει απ τη χαρα της ενιωθα γεματος και δεν εχει περασει καιρος απο τοτε. Γιατι αν νιωθω αυτα τα πραγματα να μην κρατησω επαφη, γιατι να παω παρακατω αν υπαρχει η παραμικρη ελπιδα? αυτα σκεφτομαι και δεν μπορω να το αποδεχτω... και γενικα ειμαι ανθρωπος που δε θα το αποδεχτω για χρονια ακομα το ξερω