Προφανώς ρωτάω για να δω από άλλους που έχουν επίσης την συσκευασία των 0,25 για να δω αν αναγράφεται το ίδιο.
Printable View
Προφανώς ρωτάω για να δω από άλλους που έχουν επίσης την συσκευασία των 0,25 για να δω αν αναγράφεται το ίδιο.
Τι θα πει παλιό απόθεμα; Από το 95??? Ε το ψάχνω παραπάνω γιατί αυτό είναι το σωστό όταν λαμβάνουμε μια φαρμακευτική αγωγή, ειδικά ζαναξ που κυκλοφορούν νοθευμενα.
Χαλάρωσε. Upjohn γράφουν αρκετα φάρμακα της Pfizer. Η Upjohn ανήκει στην Pfizer. Και το δικό μου των 0.25 γράφει Upjohn.
Κι εγώ έχω ΄ένα κουτί των 0,25 από πέρσυ και λήγει τον 12/2020 και γραφει και μένα Upjohn...πιες να ηρεμήσεις...
Aμα δεν ειχα ζαναξ , θαπαιρνα sroquel , δε μικρεσ δοσεις, λειτουργει ......
Πήρα μισό ζαναξ των 0,25 το απογευμα και τώρα ένα μικρό κομμάτι παλι και εφαγα ένα σνιτσελ που μαγειρευτηκε με κρασί, θα παθω τιποτα;;;
Εμενα ο ψυχιατρος μου που πίνω παραπάνω ζαναξ απο σενα καθώς και αλλο χαπι μου είπε μπορώ να πίνω και καθε μερα μέχρι ενα ποτήρι κρασι, γιατί του ειπα οτι το συνηθίζω το βράδυ για να χαλαρώνω. Οποτε μη φοβου δε παθαινεις τπτ
Παντως upjohn μοιαζει με παρατσουκλι αφροαμερικανου γκανγκστερ.
Και τα δικά μου γράφουν στα ίδια τα χάπια που είναι 0,5 upjohn και λήγουν το 2021....δεν υπάρχει λόγος φοβου και άγχους....εγώ το λέω αστειευομενη πως κάποιος ήθελε να ανεβάσει κάποιον Τζον ψυχολογικά και έμεινε ατάκα up John χαχα προφανώς ήθελε να τον ανεβάσουν με κάποιο τρόπο.... ????