Ρε ΄συ Αντώνη, το ήξερα ότι το έχεις τερματίσει, αλλά τόσο;
Ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα, καιρό είχα να σε δω στο forum.
Printable View
Ετσι κι ετσι. Δεν πηγαινω πια σε γιατρους, σταματησα και την ψυχοθεραπεία. Δεν έχω πια κρίσεις πανικου αλλά ακόμα δεν ξεπερασα εντελώς την ιδέα ότι κάτι θα πάθει η καρδιά μου. Τουλάχιστον ξεπερασα τα προβλήματα του υπνου και μέρα πάρα μέρα μπορω και κοιμαμαι και μόνος μου. Ακόμα όμως δεν έχει γίνει φυσιολογική η καθημερινότητα μου. Στη δουλειά είμαι οκ, παρολο που είναι απαιτητικα αυτή την περιοδο. Εχω όμως πολλα αλλα θέματα που είναι πολυ σοβαρά και επιδεινωνουν το άγχος.
Δοκιμασα για δυο μέρες τα ζολοφτ,αλλά φοβήθηκα το long qt syndrome και τα εκοψα.
Θεωρείς ότι η ψυχοθεραπεία δεν σε βοήθησε; Ίσως αν άλλαζες ψυχολόγο; Πάντως αφού δεν έχεις κρίσεις και σταμάτησες να τρέχεις σε γιατρούς, σημαντικό είναι κι αυτό.
Από πέρυσι μέχρι σήμερα έκανα 4 αξονικές ,3 μαγνητικές, ραδιενεργό ισοτοπο 2 φορές στο αίμα μου ,μπόλικες ακτινογραφίες να φαν κι οι κότες.....μην μασάς...Που έχω και σοβαρό θέμα υγείας και τα έκανα....οπότε μην σκας...δεν παθαίνεις τίποτα...Όταν το όφελος της εξέτασης είναι μεγαλύτερο πάντα δεν κοιτάζουμε τις παρενέργειες αυτό να το θυμάσαι είναι στάνταρ!και τα απλά παυσιπονα είναι επικίνδυνα πχ έχουν παρενέργειες αλλά τα παίρνουμε...οπότε μην αγχωνομαστε τσάμπα..
Καλα σου λεει η Κατερινα 82 , την ιδια ακτινοβολια περιπου τρως αμα κανεις ενα υπεραντλαντικο αεροποπορικο ταξιδι ....δεν τρεχει τιποτα ......
Με βοήθησε ελάχιστα, σε πολυ μικρά πραγματα. Ηταν χάσιμο χρημάτων και δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή για να συνεχισω.
Ναι, υπηρξε μια βελτίωση, θα δω πώς θα παω στην πορεία. Την αγωγη ως ιδέα την εβαλα στην ακρη προς το παρον γιατι φοβαμαι ότι θα μου δημιουργήσει το σύνδρομο ξαφνικου θανάτου,αλλα αν δω ότι υποτροπιαζω και δεν την παλευω, θα ξεκινησω.
Τι να πω ρε παιδιά σας ευχαριστώ πραγματικά όλους σας για τις απαντήσεις σας με βοηθήσανε αλήθεια,,, αλλά πιστεύω πως μπορείτε να με καταλάβετε ζω με τον φόβο,,, φοβαμαι πάρα πολύ αυτούς τους πόνους που έχω,,,,,, αλλά δν ξέρω τι άλλο να κάνω πια,,, έχω κανει εξετάσεις αιματος αρκετές με τν τελευταία να είναι κάπως πιο ειδική γτ πήγα σε αιματολογο και μου τις έγραψε έχω κάνει 5 υπέρηχους άνω κάτω κοιλιάς 3 μαγερ υπέρηχο καρδιάς 3 ακτίνες καρδιογραφηματα γαστροσκοπηση,,,,, αλλά ακόμα φοβάμαι,,,,, η αλήθεια είναι ότι η πόνοι στη κοιλιά εξαφανίστηκε σχεδόν αλλά αυτοί που μου έχουν μείνει στο στήθος με τρομάζουν,,,, είναι μια σαν τσιμπιματακια μια σαν βάρος λες και είμαι πιασμένος ώρες ώρες πιάνει και λίγο αριστερό χέρι και κάποιες φορές είναι ένας μικρός πόνος εκεί στο στερνό,, τι να πω μακάρι να περασουν