Μακάρι να πέραση γιατη η αλήθεια δεν παλεύεται έχει σχεδόν έναν μισή χρόνο ολο αυτο
Printable View
Μακάρι να πέραση γιατη η αλήθεια δεν παλεύεται έχει σχεδόν έναν μισή χρόνο ολο αυτο
Το θέμα είναι πως νομίζω ξέρω τη μου το προκαλεί αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει λύση η αν θα ξεκολισω κάποτε από αυτό
Απλά το θέμα είναι πως ξέρω τι με κάνει έτσι αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να ξεκολισω από αυτό
Και γω ρε φίλε vaper γνωρίζω τι μου προκαλεί άγχος αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τελειώσω ποτέ με αυτό..
Τι σου προκαλεί εσένα???
Από χαζές σκέψεις τι να σου πω ακόμα και να μου έρθει μια σκέψη για παράδειγμα άγχος θα με πιάσει άγχος έλεος δηλαδή
Πας σε ειδικό? Α και με την ευκαιρία παιδιά επειδή δεν έχω και πολύ εμπειρία από αυτά για διάγνωση ποιός ειδικός είναι ο καλύτερος ψυχολόγος η ψυχίατρος? Ξέρω πως δεν είναι καλό να βάζουμε ταμπέλες πάνω μας αλλά εγώ θέλω να μάθω γιατη αν δεν ξέρω συναιχια σκεφτούμε πως έχω κάτι διαφορετικό
Ο ψυχίατρος δινει και χάπια.
Νομίζω καλύτερα σε ενα ψυχολόγο. Αν νομίζει ότι πρέπει να πάρεις και χάπια θα σε στείλει σε ψυχίατρο. Εγω πιστεύω πρώτα ψυχολόγο. Να σταθείς στα ποδια σου χωρις βοήθεια. Αλλα θελει χρονο και υπομονή. Μη περιμένεις ότι μολις τα πεις θα σου φυγουν ολα..
Η αλήθεια δεν θέλω χάπια γιατη δεν με ενοχλεί τόσο πολύ στη ζωή μου οκ μερικές φορές με ποιανι πολύ άσχημα το άγχος αλλά περνάει μετά από 2 με 3 μέρες αλλά θέλω απλά να μάθω τη έχω και δεν ξέρω σε ποιον να παω για διάγνωση
Δυστυχώς η ψυχιατρική εκτίμηση είναι κάτι το υποκειμενικό!
Δεν υπάρχουν εργαστηριακες εξετάσεις που θα καθορίσουν από τι πάσχεις.
Ο ψυχίατρος θα σου κάνει ερωτήσεις βάσει του εγχειριδίου που έχει εκδόσει η αμερικανική ψυχιατρική εταιρεία και έχει γίνει και γενικά αποδεκτό, και ανάλογα με τις απαντήσεις σου που επίσης είναι υποκειμενικες, και την εμπειρία που έχει, θα σου πει μια διάγνωση.
Αν πας σε άλλον, πολύ πιθανό να σου πει κάτι άλλο!
Άρα καλύτερα ψυχολόγο Ε?
Άρα πως θα μάθω τη έχω??,
Οι ψυχιατροι κάνουν διάγνωση μέσω του DMS 5. Εγώ προχθες πηγα γιατι χρειαζομουν το χαρτι της διαγνωσης και με διέγνωσε με ocd και μετατραυματικο στρες. Του λες τα συμπτωματα ,σου κανει ερωτήσεις απο το εγχειρίδιο και σου βγάζει διάγνωση. Αν πληρείς νομίζω πάνω απο πεντε κριτήρια,μπορει να σε διαγνωσει.
Δεν έχει και τόση σημασία απο τη στιγμή που λες ότι δεν θελεις αγωγή. Τη συμπτωματολογια προσπαθησε να περιορισεις. Υπαρχουν παντως και αρκετά τεστ στο διαδίκτυο που μπορουν να σου δώσουν μέσες άκρες μια ιδεα απο τι πασχεις : https://www.google.com/search?q=ocd+...obile&ie=UTF-8