Εσεις το ξεπεράσετε τέλειος παιδιά???
Printable View
Εσεις το ξεπεράσετε τέλειος παιδιά???
Ναι φίλε 26 είμαι) απλά εχτές έπεσα στη Ν παγίδα πάλη και αυνανιστικα 5 φορές ο λόγος που δεν έχω άγχος σήμερα είναι επειδή ειταν οκ )) πρέπει απλά να το βγάλω από το μυαλό μου
Χαχαχα αυτό με παραξενεύει ότι εννοώ ειμε καλά γιατη συνεχίζω και το σκέφτομαι
Γιατί σου καρφώθηκε η ιδέα...ο άνδρας κάποια στιγμή με κάποια αφορμή αρχίζει και ανυσηχη για τη στύση του..
Μην το σκέφτεσαι...προσπάθησε να σκεφτείς αλλά πράγματα βγαλτο τέλειος απτό μυαλό σου...
Όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή αυτό ξέρει τι πρέπει να κάνει..εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις το σώμα της παρτενέρ
Χαχαχα βλέπεται σε τι κατάσταση είναι και δεν αυνανιζομε επειδή θέλω είμαι 26 χρόνον κιόλας αντί να ασχολουμε με αλλά πράγματα ασχολούμαι με αυτό
το vaper από που βγήκε? Ατμιζεις?
Χαχαχα λίγο ναι
μακριά από το κάπνισμα άμα θέλεις σηκωμαρες, μείνε τουλάχιστον εκεί.
Βασικά για να απαντήσω σοβαρά,δεν είναι κακό να αυτοικανοποιείσαι,είναι υγιές αρκεί να έχεις ορμές και από κει και πέρα και 10 φορές να το κάνεις πάλι φυσιολογικό είναι.Τώρα αν το κάνεις με το ζόρι για τον α.β λόγο ξεκινά να είναι στα όρια του άρρωστου.Έχεις ορμές;Καλά κάνεις,απλά μη το κάνεις με το ζόρι
Αυτό είναι το πρόβλημα το κάνω με το ζόρι μόνο και μόνο για να δω αν είναι όλα καλά όχι για τίποτα άλλο
Ναι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όμως ότι άλλο η αυτοικανοποίηση,και άλλο το σεξ.Οπότε αυτό που κάνεις είναι άσκοπο.Έχω πχ φίλο που έχει στύση στην τσόντα κ δεν έχει στο σεξ καθόλου.Οπότε βγάλτο από το μυαλό σου και να το κάνεις μόνο όταν θα έχεις όρεξη κ όχι με το ζόρι.Άσε κ το άλλο,με τη συχνότητα που το κάνεις θα είναι λογικό να τύχει στο σεξ να μην έχεις καλή στυση,αφού θα έχεις τραβήξει πολλές μόνος.Κακό κάνεις.