Originally Posted by
thanosP
Eιπα οτι και εγω παιρνω φαρμακα για την ιδψ....εχοντας ταλαιπορηθει κ με πολλες δοκιμες.Επισης ειπα οτι ειναι απ τις διαταραχες που θελουν οποσδηποτε φαρμακο αλλιως η ψυχοθεραπεια ειναι αχρηστη,αυτο λενε κ οι ψυχολογοι....μιλω για τη δικια μου εμπειρια.Ειπα ομως οτι οι ψυχιατροι,πολλοι τουλαχιστον ταζουν ξαγους με πετραχυλια γιατι δεν φευγει στο 100%η διαταραχη,τουλαχιστον σε εμενα, οπως πολλοι λενε.Μαλλον δε διαβασες με προσοχη αυτα που ειπα.Επισης σε αυτο το φορουμ οποιοι κ να μπαινουν οτι κ να ειναι ο καθενας καταγραφει την εμπειρια του απ τα θεματα που παλευει λεει τον πονο του οπως και να χει αυτο βοηθαει καποιους,δεν ειπε κανεις οτι εχει καποια επιστημονικη αξια....Επισης,για τις ερευνες που λες εσυ που τις βρηκες,ειδες?ποιος τις εκανε?επισης και η ελλειψη σεροτονινης που λες δεν εχει αποδειχθει ακομη......αλλα δεχομαι οτι και εγω και εσυ ειμαστε ασχετοι στο να ξερουμε.Εγω ομως εχω επιγνωση της ασχετοσυνης μου,εσυ εχεις?Απο ποια θεση εισαι τοσο απολυτη,μηπως εισαι ειδικος η ασχολησαι με την επιστημη της ιατρικης?Το φορουμ ειναι για να λεμε την αποψη μας εμπειρικα.....κανεις δεν εχει τετοιοες γνωσεις...και να λεμε την εμπειρια μας......Οσο για ερευνες εχω διαβασει απο ψυχιατρικα συγγραματα επειδη ημουν περιεργος........υπαρχουν οι αρνητικες και οι θετικες,οποτε δε βγαινει ακρη.Τελος,,,,,,αυτο που ειπα για τη ψυχοθεραπεια joanna22 μου το ειχε πει ψυχιατρος που ειχα για χρονια....μπορει να ειναι λαθος κ να χε βοηθησει καποιους...μιλαμε για ιψδ....εμενα μου ειχε πει ο συγκεκριμενος οτι ειναι ανουσια οπως ειπα.......φανταζομαι η γνωμη του ειναι ανωτερη απ τη δικη σου?συμφωνα με τα λεγομενα σου