Πάω σε μια παραλία :/με έχουν κάνει τα φάρμακα πολύ γάμησε τα ενιωθα το μεσημέρι ότι γίνεται σεισμοσ
Printable View
Πάω σε μια παραλία :/με έχουν κάνει τα φάρμακα πολύ γάμησε τα ενιωθα το μεσημέρι ότι γίνεται σεισμοσ
πηγαινε μπας και ξεφυγεις λιγο...καλη δυναμη ευχομαι..
Το κάνω κι εγώ καμιά φορά, πάω αράζω κοιτάω το άπειρο και με κοιτάει και αυτό πίσω τρόπος του λέγειν :)
Αν σε χαλάει αυτή η αγωγή, δοκίμασε διαφορετική.
Edit:
Στην περιοχή που μένεις δεν έχει κέντρο ψυχικής υγείας? Οι τιμές είναι σχεδόν τζάμπα κάτι του στυλ 3ευ η συνεδρία
Με έστειλαν στο Δαφνί από το κέντρο ψυχικής υγείας του Πειραια
Ούτε που ασχοληθηκαν
παντως οσες φορες εχω παει στα επειγοντα εγω παντα θελανε να με κρατησουν μεσα και υπεγραφα για να φυγω....
μια φορα νοσηλευτηκα στο 414 στο στρατιωτικο και ηταν για λογους ναρκωτικων
Δεν ξέρω τι να πω:/
Είναι οκ τα άτομα?....
Εγω εχω παει ναι. Ο ψυχολόγος νορμαλ ο ψυχιατρος δεν μου άρεσε καθόλου και διέκρινα και ειρωνεία στον τρόπο που μιλούσε αλλά είναι πολλά χρόνια πριν οπότε θα έχει φύγει λογικά. Ένας φίλος πάει και ειναι ικανοποιημενος. Δεν χάνεις κάτι με μια επίσκεψη είναι δωρεάν
Φιλε μου,τι κανεις; πως εισαι ; διαβασα λιγο αυτο που σου συμβαίνει και ρε γαμωτο εισαι πολυ νεος για να τα παρατήσεις! Ξερω πως ειναι να νιωθεις αυτο που περιγραφεις, ειμαι 4 -5 χρονια σε ενα φαύλο κυκλο να προσπαθω να σταθω στα ποδια μου και ακομα τιποτα,αλλα τα εχω παρει κρανιο και λεω οτι ο κοσμος να χαλασει εγω θα στανιαρω! Λοιπον εχω να κανω μια προταση...θες να κανονισουμε να πιουμε ενα καφε απο κοντα και να τα κουβεντιασουμε; σιγουρα καλο θα μας κανει,και σε εσενα και σε εμενα!