Originally Posted by
Sunny
Ευκαιρία λοιπόν να νοικοκυρευτεις περισσότερο. ;) Δοκίμασέ το.Η χειρωνακτική εργασία έχει να σου προσφέρει τόσο σημαντικά οφέλη όσο και η πνευματική.
Εγώ τα πάω καλύτερα.Σε ευχαριστώ που ρωτάς. :) Υπαρχουν στιγμες που με πνιγουν οι φοβοι μου και στιγμες που μπορω να 'ανασωνω'! Ψυχαναγκασμοι ειναι αυτοι και κανουν τον κυκλο τους. ;) Προσπαθώ όμως να κάνω πράγματα,όπως αυτά που σου ανέφερα,για να απασχολώ το μυαλό μου και να μη 'βυθιζομαι'.
Δε θεωρώ ότι σημαίνει απαραίτητα κάτι.Ουτε υπάρχει ένας κρυφός συμβολισμός και ένα αποθειμενο πίσω από κάθε ανθρώπινη ενέργεια.Stay cool.Μπορει απλα ένα σώμα να μας τραβάει την προσοχή και να το κοιτάμε επειδή είναι ομορφο.Μπορει να το κοιτάμε γιατί κάνουμε μια υποσυνείδητη σύγκριση με το δικό μας.Μπορει και απλά να πέφτει το μάτι μας εκεί,όπως είπες.Σε οποιαδήποτε περίπτωση εξέτασε αν κοιτάς λόγω ερωτικής επιθυμίας.Και αυτό είναι δύσκολο να το κάνεις όταν είσαι εκ των προτέρων επηρεασμενος απ' τον φόβο σου.Κατι που κάνω εγω: Παρατηρώ ένα σώμα.Οταν πιάνω τον εαυτό μου να νομίζει ότι αισθάνεται κάτι επειδή εκείνη τη στιγμή το σκεφτηκα(και πιο πριν σκεφτώ την πιθανότητα μου ήταν αδιαφορο),καταλαβαίνω ότι εκεί την πατάει το μυαλό μου και ο φόβος μου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.