Κοίτα, η αλήθεια είναι πως σε αυτή την ηλικία τα "πρώτη φορά ερωτεύτηκα ασθενή" ακούγονται πολύ ψέμα. Δεν υπάρχει νομίζω άντρας που να μην έχει πει τέτοια παραμύθια επάνω στο πέσιμο. Επίσης να σε υποπτεύει γιατί ο γιατρός στα 44 του είναι ακόμα ελεύθερος (αν είναι πράγματι και δεν σου κρύβει κάτι). Διότι και ελεύθερος να είναι, αποκλείεται να μην τρέχει τίποτα με καμία στα 44 του!!! Εκτός αν έχει ξεμείνει για λόγους που θα ανακαλύψεις στο μέλλον.
Κράτα μικρό καλάθι και μην παραδίνεσαι σαν 14χρονο. Πριν ένα χρόνο βρέθηκα με μια μεγάλη παρέα φοιτητών Ιατρικής και η συζήτηση κινούταν συνεχώς γύρω από το "πόσες γκόμενες θα ρίχνουμε όταν γίνουμε γιατροί". Δεν λέω φυσικά ότι είναι όλοι έτσι, αλλά όπως και να το κάνεις λίγο το κύρος του γιατρού λίγο η θέση ισχύος, γοητεύουν και είναι πιασάρικα.
Από την άλλη θα σου πω ότι και εγώ έχω 11 χρόνια διαφορά από την κοπέλα μου και η αγάπη που υπάρχει ανάμεσα μας είναι το πολυτιμότερο που έχω στη ζωή μου. Θέλω να πω με αυτό πως ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί και πράγματι να είναι κάτι που αξίζει. Συμβαίνουν και αυτά και μακάρι να είναι και για σένα κάτι τέτοιο. Αλλά για να προστατέψεις τον εαυτό σου να είσαι πολύ προσεκτική και να αφήσεις να περάσει αρκετός χρόνος για να δεις τι ρολό βαράει. Πίστεψε με αν είναι όλα όπως λέει, θα περιμένει όσο χρειαστεί!