Originally Posted by
Remedy
να ξεκαθαρισω οτι "για να μην χασω καποιον", δεν θα εδινα ουτε μια τριχα απ τα μαλλια μου.
δλδ, εχει μεγαλη σημασια αν σου ζηταει κατι με τετοιο μπακγκραουντ , δηλαδη σου ξεκαθαριζει οτι αν δεν το κανεις, θα φυγει, η αν απλα ξερεις/σου λεει οτι ειναι κατι που του αρεσει...
ΑΛΛΟ το ενα κι ΑΛΛΟ το αλλο.
αν ειχε κανεις την φαεινη ιδεα να μου πει οτι αν δεν κανω κατι θα φυγει, θα τουε λεγα να παει στο καλο, ακομα κι αν μου αρεσε αυτο που προτεινει, γιατι αυτη η οπτικη ειναι εκβιαστικη.
απο εκει και περα, αν δλδ δεν τεθει σαν εκβιασμος, εχει μεγαλη σημασια, αν αυτο που θελει ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να το κανεις, η σου ειναι απλα αδιαφορο.
αν μου ειναι αδιαφορο η μου αρεσει λιγο κι εκεινου του αρεσει πολυ, μπορει να το κανω, γιατι θελω να παρει ικανοποιηση.
αν ειναι κατι που με χαλαει σοβαρα, δεν προκειτια να το κανω.
τωρα, αν αυτο το "κατι" ειναι το ιδιο το σεξ, οχι για μια φορα, αλλα γενικα, αν δλδ εσυ ηθελες πλατωνικη σχεση ενω εκεινος ηθελε ολοκληρωμενη ερωτικη σχεση, τοτε αλλαζουν τα πραγματα. το να τεθει σαν διλλημα "η το κανεις η φευγω", εξακολουθει να ειναι εκβιασμος, αλλα αν δεν το εθσει εκεινος σαν διλλημα, αλλα απλα ηξερες εσυ οτι υπαρχει στο κεφαλι του σαν επιθυμια, το θεωρω πολυ λογικο να εφυγε μετα απο μια τετοια αρνηση, χωρις να σου στειλει τελεσιγραφα ομως..
επαναλαμβανω το να σου ξεκαθαρισει οτι θα φυγει αν δεν το κανεις, το θεωρω εκβιασμο. το να σου εξηγησει φευγοντας, οτι φευγει γι αυτο, ειναι μια λογικη κινηση.