εγω δεν ειπα να φυγει.ειπα να ανακαλυψει τι γινεται πρωτα.ας κανει μια σοβαρη συζητηση μαζι του.καλο για το αυτοκινητο οκ ειπε μια δικαιολογια για τα καλσον που ηταν στο σπιτι τι ειπε?
Printable View
Το τρόπαια δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη λέξη. Ακούγεται λίγο creepy. Καλύτερα λέγετε ενθύμια. Εγώ ψηφίζω ότι τα φοράει. Τόσα χρόνια πιστεύω θα χε ψιλιαστει κάτι αν την απατούσε εκτός αν είναι τόσο καλός!!
έλα τώρα που θα συζεις και θα κρατάς στο σπίτι και στο αμάξι ενθύμια καλσόν, έλεος. Δηλαδή πραγματικά Καλύτερα θα είναι να τα φοράει αυτός, πιο ανώμαλο μου φαίνεται το πρώτο και εννοείται πιο επικίνδυνο, σε τρομάζει ενώ το να τα φοράει απλα σε ξενερώνει
Υπάρχει και η τρίτη πιθανότητα, να τα αγόραζε για να την βρει σόλο. Το ebay είναι γεμάτο από μεταχειρισμένα καλσόν και παπούτσια που πουλάνε διάφορες για αυτό τον σκοπό.
Τί στο καλό; Και τις δύο φορές βρέθηκε καλτσόν;! Αν ήταν ξεχασμένο από γυναίκα δεν θα ήταν και τις δύο φορές καλτσόν....Ακόμη και ενθύμιο νάναι όμως δείχνει εμμονή με το αντικείμενο.
Και πάντως, πρέπει να ήταν ξεχασμένο καιρό εκεί και δεν το θυμόταν, αφού έκανε την γκάφα να σηκώσει τη ρεζέρβα και αφού καλοκαιριάτικα δεν φοράμε καλτσόν εμείς οι γυναίκες.