Originally Posted by
Remedy
καλημερα.
η παρακαμψη ειναι το να την παει σπιτι της.
η συνολικη διαδρομη ομως, δεν ειναι να την παει σπιτι της , πανε βολτες, πανε και αθηνα, ενω μας λεει οτι χρειαζεται υπεραστικο λεωφορειο για αθηνα, που σημαινει οτι μενουν αρκετα μακρια.
αυτα, οσον αφορα ττις αποστασεις.
για το θεμα το ουσιαστικο, ΘΑ συμφωνουσα αν οντως ηταν στην χαση και στην φεξη κι αν οντως η προσφορα στην φιλη ειναι σημαντικη.
δλδ.
ειναι θεμα ποσοτικο και συγκριτικο , καθαρα.
εγω καταλαβαινω οτι η φιλη με το αμαξι ειναι σχεδον αποκλειστικη της παρεα και δενε χει και αγορι, ενω η φιλη εχει αγορι (που σημαινει οτι εχει κι αλλες επιλογες αν θελει να βγει).
ασχετως αγοριων , μας λεει οτι αυτο συμβαινει εδω και τρια (αριθμος 3) χρονια.
τι σημαινει αραγε "οχι και πολυ συχνα";; και μια φορα τη βδομαδα η στις 10 μερες να βγαινουν, ειναι παρα πολλες φορες εδω και τρια χρονια. για μετρα...
τι σημαινει αραγε "κερναω καφεδες πολλες φορες"; εχει καφε οπου ο καφες εχει 2 ευρω.
ποσους καφεδες;;; δλδ αν εχει κερασει και 20 καφεδες και η αλλη εχει δωσει σε βενζινες 1000 ευρω, ΜΟΝΟ για δικες τους εξοδους, αυτα τα 3 χρονια, ειναι συγκρισιμο;
λεει την εξυπηρετουσαν στο παρελθον. ποσο συχνα δλδ; αν την εξυπηρετησαν 20 φορες στο συνολο, κιαυτη την εχει αναλαβει αποκλειστικα για εξοδους και εχουν βγει 300 φορες, συγκρινεται;;;
μιλαω μονο για οικονομικα μεγεθη, οπως ειδες.
οσον αφορα την φιλια, δεν ξερω τι σχεσεις εχουν καιτ ι απραπονα εχει η μια απ την αλλη, γι αυτο και ρκατω επιφυλαξη για την αλλη πλευρα.
για να ειμαι ειλικρινης, αυτο που μου στραβωσε ηταν οταν η φιλη εδω, ειχε σαν επιχειρημα οτι το αγορι της αλλης της κανει δωρα και της πληρωνει βενζινες. απο ε κει συμπερανα οτι αλοιθωριζει ως προς την ευθυκρισια της και κανει ασχετους συμψηφισμους ως προς το τι "υποχρεωση" μπορει να εχει ως προς την φιλη..
υ.γ. την κινηση να δωσει καποια λεφτα για την βενζινη την εκανε τωρα που εχουν προβλημα, αν το εκανε εξ αρχης, ισως να μην ειχαν προβλημα.