Τα είπε όλα ο George.Στρεσαριστηκες έντονα και εφόσον πέρασε σου βγήκε σε ψυχοσωματικό.Μην φοβάσαι δεν έχεις τίποτα.Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τέτοια συμπτώματα θεωρούνται φυσιολογικά.
Νά σαι καλά.
Printable View
Τα είπε όλα ο George.Στρεσαριστηκες έντονα και εφόσον πέρασε σου βγήκε σε ψυχοσωματικό.Μην φοβάσαι δεν έχεις τίποτα.Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τέτοια συμπτώματα θεωρούνται φυσιολογικά.
Νά σαι καλά.
Μακάρι γιατη αλήθεια με έχει άγχοση παρά πολύ αυτό
Εισαι καλύτερα τωρα;;
Κάπως ναι παρόλο που όχι τέλειος νιώθω πεσμένος αρκετά και φόβο μήπως έχω καμία σοβαρή ψυχική ασθένεια
Κι εγω κατι παρόμοιο με σενα περναω ειχα 1-2 μερες πολυ άγχος τον Αύγουστο και ακομα και τωρα νιωθω σαν να χω χασει την διαύγεια που ειχα ας πούμε.Σαν να χει αλλαξει ο τροπος σκέψης μου.Αισθανομαι πολυ περίεργα. Βέβαια τωρα δν αισθάνομαι αγχος η τουλάχιστον ετσι νομίζω.Και εγω ανησυχώ μηπως εχω πάθει κάποια ψυχική ασθένεια
Έχεις πάει σε ειδικό?
Οχι δεν θελω να παω απο τωρα θα το αφήσω τωρα που ξεκινάει και το σχολείο (3η λυκειου θα παω)όπου εκει οσο να ναι ξεχνιέμαι και επίσης θα μπω σε ενα προγραμμα μπας και ξεκαθαρίσει το μυαλο μ.Αν δεν δω βελτίωση σε κανα μηνα θα παω σε ψυχολογο και βλέπουμε
Νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση αυτόι