Έχω πάει σε 2 ένας είπε γενικευμένη άγχοδι διαταραχή και ο άλλος ιψδ αλλά ψυχανακαζμους δεν έχω
Printable View
Έχω πάει σε 2 ένας είπε γενικευμένη άγχοδι διαταραχή και ο άλλος ιψδ αλλά ψυχανακαζμους δεν έχω
Δεν ξέρω η αλήθεια νομίζω καλύτερα να δοκιμάσω με ψυχολόγο για αρχή γιατη δεν είμαι κάθε μέρα έτσι έχει μέρες που δεν έχω άγχος και είμαι οκ
Αυτα δεν ειναι καθε μέρα... Και δεν είναι πάντα με την ίδια ένταση.
Άρχισε με ψυχολόγο. Αν σε παραπέμψει ψυχίατρο για φαρμακευτική αγωγή... Συζήτησε μαζι του τους φόβους σου για τα φάρμακα. Αυτο θα σε βοηθήσει να τα πάρεις. Αλλα κανε το πρώτο βήμα για να πας ψυχολόγο.
Ναι έχει μέρες που είμαι αρκετά καλά και μετά μόλις αγχοθο λίγο φοβάμαι πως θα ξαναπερασω ολο το άγχος που είχα πάθει πριν 1 χρόνο και ότι θα αρωστησο από το άγχος παιδιά απλά ειλικρινά θέλω να μάθω τη έχω και η 2 γιατροί μου είπαν αλλά πράγματα
εχει δικιο ο ακις και εγω αυτα ειχα σκοπο να σου πω....ο ειδικος που λες σε εχει δει τι εχει πει.....επισης κανεις σχιζοφρενεις δεν ειχε αγχος μη παθει σχιζοφρενεια και για διπολικη δεν μπορεις να ξερεις σε μια μερα αν εχεις απετει βαθος χρονου η διαγνωση,αλλα κ να εχεις ειναι απ τις διαταραχες που αντιμετωπιζονται στο 100%
Ο ένας ιψδ και ο άλλος γενικευμένη άγχοδι διαταραχή και η 3 μου είπε πως ειμε αρωστοφοβηκος πράγμα που όντος είναι έτσι παλιά φοβόμουν για καρδια και αρωστιες και έκανα συναιχια εξέτασης και μου λει απλά τώρα δεν φοβάσαι της παθολογικές ασθένεια αλλά της ψυχολογικές δεν ξέρω ποιον να πιστέψω
Το πρόβλημα μου είναι δεν ξέρω ποιο από τα τρία έχω και με τρώει αυτο
Απο τη στιγμή που καταλαβαίνεις μονος σου οτι εχεις πρόβλημα πρέπει να κανεις κατι. Είτε αυτό λέγεται ψυχολόγος ειτε φαρμακευτική αγωγή. Σίγουρα με το να μην το αντιμετωπίζεις δε βοηθας τον εαυτό σου. Αποδεξου οτι εχεις κάποιο πρόβλημα και αναζητησε βοήθεια.
ε αφου δεν θελει φαρμακα...... μπορει να παει σε ενα γιατρο και να κανει μια αρχη με κανναβη.... εγω ετσι ξεπερασα της κρισης πανικου παντως.....
εμεις κιολας που εχουμε το προβλημα με τον ιδιοπαθη τρομο κανει θαυματα να ξερεις.... ακομα και μονο το cbd με εσωσε εμενα οταν δεν μπορουσα να σταματησω να τρεμω....