Αμφιβάλλω άν έχεις περάσει ποτέ σου κάποια ψύχωση...γενικά αμφιβάλλω για κάποιον που υποστηρίζει οτι είναι τρελός και χαίρεται γι\'αυτο...
Νομίζω πως πολύ απλά πουλάς τρέλα...χωρίς να θέλω να παρεξηγηθούμε ...αυτή είναι η γνωμη μου.
Printable View
Αμφιβάλλω άν έχεις περάσει ποτέ σου κάποια ψύχωση...γενικά αμφιβάλλω για κάποιον που υποστηρίζει οτι είναι τρελός και χαίρεται γι\'αυτο...
Νομίζω πως πολύ απλά πουλάς τρέλα...χωρίς να θέλω να παρεξηγηθούμε ...αυτή είναι η γνωμη μου.
Άρα έχεις τηλεπαθητικές ικανότητες μαζί με τις ψυχώσεις.Πως ήταν η πρώτη φορά που άκουσες φωνές?Τι ένιωσες.Τώρα συνεχίζεις υποθέτω κ έχεις ικανότητες τηλεπάθειας.ε??Θέλω να μάθω λεπτομέρειες για τις συμπτώσεις κ τις συγκυρίες.Quote:
Originally posted by nikos09
Αρσι θα κανω αρχη με σενα.εγω πριν γινω ψυχωτικος δουλευα σαν σερβιτορος , τοτε ειχα μανια να κοιταω τους ανθρωπους κατευθειαν σταν ματια , στο κεντρο των ματιων,απο εκει και λογου πειρας καταλαβενα το επαγγελμα του αλλου κατα 90 % καποια στιγμη καταφερνα λογο θεσης καθως διαλεγα εγω τους πελατες απο την μαζα που κινιοταν να περνουν ολοι ουζο με μεζε 10 τραπεζια τουλαχιστων 20 ανθρωποι το ιδιο πιατο το ιδιο ποτο.οταν το ειπα στο γιατρο μου αυτο μου ειπε ειχες καλη πηθω και εγω του ειπα πηθω δεν χρειαζεσε και για την τηλεπαθεια.δηλαδη αν εγω ασυνηδειτα λειτουργουσα τηλεπαθητικα μιας και εχω διαβαση για τηλεπαθεια ( υπαρχει ασυνειδητει και συνηδητη τηλεπαθεια) θα μπορουσα καληστα να ημουν τηλεπαθητικος.ετσι και ελεγαν οι συναδελφη μου και ψυθηριζαν πισω απο την πλατη μου ριχνοντας συνεχεια υπονοουμενα καθως δεν μπορουσαν να πιστεψουν αυτο που συνεβενε.μετα εγινα ψυχωτικος και ειχα φωνες που μου λεγαν οτι ειμαι τηλεπαθητικος και οτι αυτο στην αρχη ειναι σαν αρωστεια και μετα γινεται τηλεπαθεια.βεβαια μου ειχαν πει οτι μαλλον δεν θα αποφυγω τον γιατρο.μετα μια σειρα συπτωσεων και συγκυριων που προκαλουσαν οι φωνες (κατα επεκταση εγω γιατι οι φωνες ειναι το υποσεινηδητο μου που εχει βγει στην επιφανεια) με εκαναν να πιστεψω οτι ειμαι τηλεπαθητικος αλλα λογο του οτι το συνειδητο μου δεν επετρεπε να επιρεαζω προς εκμεταλευση τους ανθρωπους δεν το αποδεκτηκε με συνεπεια να βγει το υποσυνειδητο στην επιφανεια.τωρα δεν ξερω αν θες να διαβασεις λεπτομερος της συπτωσεις και της συγκυριες;
Αρσι για ενα χρονο δεν ειχα παει σε γιατρο, καποια στιγμη παραμηλαγα στο δρομο , ειχα να κοιμηθω 5 μερες, δεν ετρωγα γιατι το ξεχναγα, επινα μονο νερο και αυτο που και που και καποια στιγμη ειπα δεν παω καλα πρεπει να παω σε γιατρο και το ειπα στον αδελφο μου.ετσι πηγα, μαλλον με πηγαν .ειχα βεβαια και εγω ασχημε εμπειριες αναδιαστηματα, αλλες παλι γελαγα με τα αστεια που μου εκαναν οι φωνες.
[/quote]Quote:
Originally posted by vince
Είναι δύσκολο να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο. Για μένα μεγάλο χάρισμα είναι να αγαπάς τη ζωή και να νιώθεις σεβασμό μπροστά στο δώρο που μας έχει δώσει. Το ξέρω πως δεν νιώθω πάντα έτσι αλλά κάνω οτι μπορώ. Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να φουντάρω απο το μπαλκόνι. Χαίρομαι που δεν το έκανα
Vince εύγε ακόμα μια φορά!!!
Με αποστόμωσες.
Κανονικά το μνμ μου θα\'πρεπε να είναι χωρις λόγια.
Υποκλίνομαι.Κ το θέμα το σταματάω εδω.
Το κακο αρσι ειναι τα φαρμακα σου κανουν ενα καλο και ενα κακο, σου σταματανε τις φωνες αλλα σου μπλοκαρουν και την ικανοτητα της τηλεπαθειας αυτο βεβαια επανερχεται η μονο του και με προσωπικη βοηθεια.Την πρωτη φορα που ακουσα φωνες νομιζα οτι με παρακολουθουν απο την διπλανη αποθηκη , μετα απο δορυφορο και μετα αφου γελαγαν μαζι μου μου ειπαν οτι ειναι ανθρωποι και μου μηλουν τηλεπαθητικα.
Γνωρισα και ενα παιδι στο Forum που ηταν τηλεκινητικος και εναν ενορατικο μονο που και οι δυο τους δεν γραφαν αυτη την χρονια.ετσι πιστεψα οτι θα υπαρχουν και αλλοι σε αυτο το forym.
οσο για της συπτωσεις μια θα σου πω γιατι δεν εχω και πολυ χρονο.σε συνδιασμο με τις φωνες καθως επαιζα ταβλι με τον αδελφο μου καθε φορα που εριχνε την ζαρια ελεγα θα φερει εξαρες και το ιδιο λεγαν οι φωνες και οσες συνεχομενες φορες το εκανα τοσες συνεχομενες φορες εφερνε εξαρες ο αδελφος μου και για ακριβεια σου λεω εξι συνεχομενες φορες.οταν σταματησα να το λεω σταματησε να φερνει εξαρες.
vince ειμαι 4 χρονια ψυχωτικος αλλα σου λεω παλι με μη προσδιοριζομενη ψυχωση.αυτο που περασες εσυ δεν παει να πει οτι πρεπει να το περναγα και εγω.οσο αν το χερομαι, απο βλακας φυσιολογικος καλυτερα τρελαρας και χαρουμενος που δεν εχω τιποτα χειροτερο.
Συγνώμη δεν είχα καταλάβει οτι μιλούσα με κάποιον έξυπνο. Για να είμαι ειλικρινής νόμιζα πως είσαι σχιζοφρενής και προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα...Σορρυ φίλε άλλη φορά να βάζεις υπογραφή..Quote:
Originally posted by nikos09
vince ειμαι 4 χρονια ψυχωτικος αλλα σου λεω παλι με μη προσδιοριζομενη ψυχωση.αυτο που περασες εσυ δεν παει να πει οτι πρεπει να το περναγα και εγω.οσο αν το χερομαι, απο βλακας φυσιολογικος καλυτερα τρελαρας και χαρουμενος που δεν εχω τιποτα χειροτερο.
vince δεν καταλαβα το μηνυμα σου εκτος μονο οτι με ειρωνευεσε, μηπως θα ηθελες να με βοηθησης διαφορετικα
η αληθεια ειναι οτι ισως υπαρχουν πιο ενδιαφεροντα ζητηματα στο φορουμ, ισως ειναι πιο ευκολο να μηλας για τους αλλους, απο οτι για τον εαυτο σου.Το καλο ειναι οτι αφου τελειωσα τα ραντεβου μου με τον γιατρο τωρα μπορω να τα συνεχησω ετσι ωστε να με βοηθηση να γραψω το βιβλιο.περιμενα βοηθεια αν δεν βιαζομαι μαλλον δεν την εχω
Αφου δηλωνεις οτι εχεις εμπειρια ψυχωσης και μαλιστα συνδιαζομενη με τηλεπαθεια/τηλεκινητικοτητα ,γιατι δεν γραφεις το βιβλιο βασιζομενος στον εαυτο σου, αλλοιωνοντας μονο τα προσωπικα σου στοιχεια ,αλλα ζητας εμπειριες αλλων?