Δε νομίζω να πει τίποτα γενικα. Εφόσον δεν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.. Και ήδη αισθάνομαι πολύ ασχημα νομίζοντας ότι παρακαλάω
Printable View
Δε νομίζω να πει τίποτα γενικα. Εφόσον δεν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.. Και ήδη αισθάνομαι πολύ ασχημα νομίζοντας ότι παρακαλάω
Με έχει εκνευρίσει ο τύπος. Ανώριμος και βλέπει ότι βασανίζεσαι και ..τι να πω. Πες του με βασανίζει πολύ όλο αυτό, θέλω να ξέρω τι συμβαίνει στα αλήθεια . Μην πας με γνωμονα να μην τον χάσεις, γιατί πιστεύω ότι τον έχεις χάσει ήδη .. Δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά. Αλλά προσπάθησε να μάθεις τι πραγματικά παίζει στο κεφαλάκι του, γιατί μετά θα κάθεσαι και θα αναρωτιέσαι με τις ώρες τι στο καλό συνέβη. Προσπάθησε έστω κι από το τηλέφωνο να μάθεις την αλήθεια. Στρίμωξε τον με τις κατάλληλες ερωτήσεις. Το "δεν ξέρω τι θέλω" δεν αρκεί. Γιατί δεν ξέρει τι θέλει; Τι τον προβληματίζει; Υπάρχει και καποια άλλη στο μυαλό του; Ακόμα κι αν δεν βρεθείτε από κοντα, έχεις δικαιώμα να ξέρεις τι συμβαίνει..Τα είχατε 4 μηνες!Για μένα πάντως αυτό είναι το σημαντικότερο σε βάθος χρόνου...Αλλιως τρελαίνομαι, όταν δεν είναι ξεκάθαρος ο άλλος.
Όντως είναι ανωριμότητα και με βασανιζει πολύ.. Δε μπορώ να στενοχωριεμαι να βασανιζομαι και να υποφέρω. Θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση.. Ούτε μπορεί να λες τη μια μέρα αυτά και να κάθεσαι να δηλώνεις την οποία άποψη σου μέσω του ίντερνετ.. Δεν ειναι ώριμη λύση αυτή και εγώ δε μπορώ να δέχομαι αυτή την κατάσταση. Και το θεμα ειναι οτι έτσι κι αλλιώς πρέπει να βρεθούμε από κοντά.. Όμως κάποιος πρέπει να κάνει το βήμα.. Και να είμαι εγώ αυτή δηλαδή??
Ειμαι σε δίλημμα.. Τι να κάνω?? Να του πω να βρεθούμε η να περιμενω λίγο πριν το κάνω μήπως και κάνει κάποια κίνηση.; ούτε μπορώ να σκέφτομαι άλλο συνεχώς
αν πιεσεις για να παρεις μια απαντηση που ο αλλος δεν θελει να δωσει, κρυβεται, υπεκφευγει, ζηταει χρονο, τοτε το πιο πιθανο ειναι να παρεις μια απαντηση που δεν θα σου αρεσει καθολου.
αν θες μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ απαντηση, αρκει να ξεκαθαρισεις και να το βγαλεις απ το μυαλο σου, τοτε πιεσε για μια απαντηση. εσυ αποφασιζεις,...
Καλημέρα Στέλλα!
Διάβασα λίγο τα προηγούμενα θέματα που είχες ανοίξει μιλάς για το ίδιο άτομο σε όλα? Αν ναι δεν συνεχίζει πολύ καιρό όλη αυτή η κατάσταση? Τι ακριβώς περιμένεις να αλλάξει τώρα?
Και αν όχι και είναι άλλο άτομο τώρα μήπως πρεπει λίγο να το ψάξεις γιατί μπαίνεις πάντα στο ίδιο μοτίβο σχέσεων?
Οποίος μας θέλει μας το δείχνει, δεν είναι αγάπη το να παρακαλάμε για την προσοχή του άλλου. Εσύ τον θέλεις και το δείχνεις, αυτός όχι.Για οποίο λόγο και να το κάνει το αποτέλεσμα είναι ίδιο ότι εσύ μένεις να προσπαθείς για κάτι ενώ ο άλλος είναι απών.
Εγώ στην θέση δεν θα έκανα καμία προσπάθεια ξανά, σε θεωρεί δεδομένη και φαίνεται αυτό και με αυτήν την στάση που κρατάς βάζεις και εσύ τον ευατο σου σε αυτήν την θέση.
Όχι δεν είναι το. Ιδιο άτομο.. Και ενώ εκείνη την μέρα ήμασταν μαζί και όλα καλά μετά μου έλεγε όλα αυτά. Και το θεμα ειναι πως συμφωνα και μ αυτον δε φταίω σε κάτι. Θυμώνω με μενα που ανέχομαι αυτό και που θέλω να πάω να του μιλήσω και δε ξέρω την αντίδραση.. Μ αυτόν που δε μου λέει κάτι ξεκάθαρο.. Αλλά φασκει και αντιφάσκει.. Και περιμένει από μένα. Κι εγώ αν τρέξω πίσω του θα είμαι το θύμα.. Και δε μπορώ να είμαι το στάνταρ του.. Δε ξέρω αν θέλω να κανω προσπάθεια κι εφόσον δε ξέρει τι θέλει.. Πρακτικά όμως με το δεδομένο ότι θα πάω σπίτι του γιατί είναι τα πράγματα μου εκεί θα μπω στη διαδικασία του να μιλήσω μαζί του
δεν περιμενει απο σενα.
προσπαθει να κερδισει χρονο για να δει τι θα κανει.
ή υπαρχει καποια που τον ενδιαφερει, ή απλα εχει ξενερωσει.
ποσα και τι πραγματα εχεις σπιτι του; ειναι απαραιτητα και πολλα, ή ειναι ας πουμε μια οδοντοβουρτσα και μια φορμα για να μην τα κουβαλας;
Ναι το πιο λογικό είναι αυτό.. Σκέφτεται τι να κάνει. Ναι είναι αρκετά τα πράγματα που έχω σπίτι του
Συμφωνώ και εγώ με όσα ειπώθηκαν παραπανω....
Εκείνος μάλλον δεν γουστάρει να ξεκαθαρίσει μαζί σου γτ ναι μεν τον κολακεύει το ενδιαφέρον σου και θέλει να σε έχει έχει και σίγουρακι στη καβάτζα του αλλα από την άλλη δεν θέλει να είστε και μαζί........
Πολύ ανασφάλεια πολύ ανωριμότητα ο τύπος .....
Και όπως έχουμε πει σταμάτα να ρίχνεις τον εαυτό σου ως δεύτερη επιλογή..........πίστεψε στον εαυτό σου και μη δινεσαι τόσο εύκολα στον κάθε τυχαρπαστο που θα περάσει από τη ζωή σου........Σε όσα μηνύματα μας έχεις γράψει με ερωτικές σου ιστορίες πάντα γίνεσαι η δεύτερη επιλογή....πάντα δινεσαι ολοκληρωτικά και από την αρχή στον άλλο και πάντα περιμένεις από τον αλλο να αποφασίσει για τη σχέση σας....
Στο έχω ξαναγράψει.......βάλε τα όρια σου και γίνε πιο δύσκολη....μην τρέχεις και μη γίνεσαι διαθέσιμη τόσο εύκολα.........Γτ μπλεκεις στις ίδιες ιστορίες και στους ίδιους ανθρώπους
Αυτό είναι το θέμα. Ότι δε θέλει να ξεκαθαρίσει.. Γιατί δε ξέρει τι θέλει. Εκεί φταίω.. Αν αφήνω καταστάσεις χωρίς λύση.. Γι αυτό θέλω να πάρω μια απόφαση
Καλησπέρα.
Πολύ ζηλιάρης φαίνεται ο συγκεκριμένος κατι που μόνο καλό δεν είναι.Και για την σχέση σας,αλλά κυρίως για εσένα,για την δική σου κατάσταση.Και αυτό μόνο και μόνο επειδή η συμπεριφορά του σε ρίχνει ψυχολογικά και σε κάνει να νιώθεις υπεύθυνη,όπως επίσης να αναρωτιέσαι αν εσύ φταίς.Που σε καμιά των περιπτώσεων δεν φταις.Αυτό να μην το σκεφτείς ποτέ.
Γενικά η συμπεριφορά του είναι άκρως αρνητική και χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω,μου φαίνεται πως σαν να ήθελε κατά κάποιον τρόπο επιβεβαίωση,και σαν να μην γουστάρει πραγματικά.Πιθανώς πριν το ξέσπασμα ζηλοτυπίας,να έπαιζε έναν ρόλο αλλιώτικο από τον πραγματικό του χαρακτήρα μόνο και μόνο για να σε ρίξει κλπ.Με λίγα λόγια,ειναι καλός στο θέατρο.
Είναι απλά θρασύς,αγενής,κόπανος.Τι να κάνεις εσύ?
Πήγαινε,μάζεψε τα πράγματα σου και μην ασχοληθείς ξανά με τέτοιους άντρες.
Το βασικότερο όλων,να αγαπήσεις εσένα,χωρίς να ρίχνεις τον εαυτό σου χαμηλά,αλλά να πιστεύεις πως σου αξίζει κάτι πολύ καλύτερο!Μην υποβιβάζεις,μην υποτιμάς τον εαυτό σου άδικα και να μην αφήνεις κανέναν να σου το κάνει αυτό.
Στελλα, αστο...... εχει τελειωσει......
Μην το κουράζεις....... αργησες πολυ να το καταλαβεις.......
Λίγο ανισόρροπο το παλληκάρι, μήπως να το ξανα σκεφτείς μαζί του... Άντρας που σε θέλει, νούμερα δεν σου κάνει!
Ανισσοροπος ανώριμος απ. Ολα.. Με τέτοια συμπεριφορά.. Και δε ξέρω γιατί να ζηλεύει τόσο. Και εννοείται πως δεν φταιω σε τίποτα.. Για να βασανιζομαι έτσι.