Καλησπέρα mindfulness έκανες μόνος σου η πήγες σε κάποιον ειδικο?
Printable View
Καλησπέρα mindfulness έκανες μόνος σου η πήγες σε κάποιον ειδικο?
Παρακολούθησες βιντεάκια πως να κανεις mindfulness μόνος σου;
Και τα κατάφερες ε;
Πρέπει να έχει μεγάλη θέληση για να πετύχει υποθέτω...και κουραγιο....
Ευχάριστο πολύ για την απάντηση σου φίλε μου πρέπει να έχω και εγώ κάτι παρόμοιο ) η αλήθεια έχω αρχίσει να το διαχειρίζομαι καλύτερα μέρες μέρες είμαι καλά αλλά άλλες άμα κάνω μια σκέψει άσχημη ξαναπεφτω αλλά πλέον το διαχειρίζομαι αρκετά καλυτερα
Καλησπέρα, η ανάρτηση σου μου έδωσε πάρα πολύ δύναμη. Επίσης βρήκα το youtube channel που μοιράστηκες πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω βρίσκομαι στο ίδιο στάδιο που βρισκόσουν παλιά οπου έχω ΙΔΨ και έχω φόβο οτι δεν θα μπορέσω να ξεφύγω απο αυτό επειδή διαβάζω παντού οτι δεν ξεπερνιούνται έτσι απλά. Ο τρόπος που 'δημιουργήθηκε', κουλή ιστορία. Ξεκίνησε απο μία ερώτηση αν έχω ΙΔΨ απο μια θεραπεύτρια που είχα επισκεφτεί και απο τότε...απέκτησα. Πως; Έχοντας κάποιες ιδεοληψίες στο παρελθόν σχεδόν αμελητέας σημασίας, σκέφτηκα οτι αυτό ήταν ΙΔΨ και...διαβάζοντας τα πάντα σε αυτό το ίντερνετ, απέκτησα! Επειδή πιστεύω στην αυτοθεραπεία, μήπως θα μπορούσες να μοιραστείς τι σε βοήθησε να ξεφύγεις απο αυτό το λούκι με περισσότερη λεπτομέρεια;
Αν θες την γνώμη μου αυτό βοήθεια δεν υπάρχει 18 χρόνια δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω μόνη μου.. Κ αν νομίζεις ότι το ξεπεράσες θα ξαναέρθει βρες έναν ειδικό να δουλέψεις πάνω σ αυτό τώρα που είναι αρχή