Να φυγω....
Printable View
Να φυγω....
Μηπως επαιρνες σχημα zyprexa και remeron ας πουμε; δεν εχω διαβασει καπου γνωματευση και αγωγη. Η ενδογενης καταθλιψη ειναι πιο ζορικη. Εαν εσενα η ζωη σου αλλαξε αποτομα ( μηδεν παρεα μηδεν προσωπικη σχεση χαλια οικονομικα γονεις απελπισμενοι ) μιλαμε για εξωγενη καταθλιψη. Ξεπερνιεται εφοσον τα δεχεται ο οργανισμος και κανουμε μικρες αλλαγες. Περπατημα. Μπανιο. Σωστη διατροφη οχι ετοιματζιδικα οχι υπερ ζαχαρη λαθος ωρες κτλ. Βασανιζεσαι πολυ. Καλα κανεις και το μοιραζεσαι. Μπορει να εχει γινει λαθος στην αγωγη. Επισης ρωτησες για κατι αλλά κανείς μας δεν ηξερε να σου απαντησει. Νοσοκομειο ηταν; κεντρο ψυχικης υγειας; Εχεις φαει ενα γερο χαστουκι. Δε θες να το παλεψεις λιγο ακομα;; Αν θες πηγαινε σε εκεινο το κεντρο. Σερνομενος. Αλλά πηγαινε. Η καταθλιψη ειναι αληθινη ειναι σοβαρη ειναι η χειροτερη φωνη απελπισιας.
Στο θεμα μας. Εχω βιωσει μειζονα καταθλιψη ισως και για αυτο να παιρνω το θαρρος να μιλησω. Θελω να πιστευω στην καλη προαιρεση ολων εδω. Τι αγωγη επαιρνες; πότε την διεκοψες εντελως;
Διάφορες αγωγές αλλά διέκοψαν εδώ και 5 μήνες με κίνδυνο της ζωης μου..
Το κακό φέρνει κακό...;)
Διεκοψες επειδη βαρεθηκες τη μη αλλαγη και λογω των κιλων;;; η διακοπη φερνει μεγαλη ανισορροπια μεσα μας οταν φυσικ εχουμε ροπη αλλά ειναι και το περιβαλλον δυσκολο. Ευχομαι να μην παραιτηθεις απο εσενα. Τα κιλα χανονται. Το εζησα. Η καταθλιψη εμεινε. Επρεπε να κανω συνεδριες για να εμπεδωσω πως φταιω με λαθος τροπους σκεψεις για καποια προβληματα μου. Υπαρχει ελπιδα. Θελει πεισμα εκει που ολα φαινονται ματαια σκοτεινα χαζα ψεμματα. Ευχομαι οτι καλυτερο!
Σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο οπως εγραψα σε αλλο νημα. Αν πεις σε ψυχιατρο τί εχεις παρει μεχρι τωρα ποσο δεν ειδες αλλαγη θελω να πιστευω πως θα ψαχτει. Στα δημοσια υπαρχουν γιατροι που σεβονται την ειδικοτητα τους και κανουν καλυτερη και απο ιδιωτη δουλεια. Βαριεσαι να κουνηθεις γιατι δε θες αλλο να το ψαχνεις αλλά ειναι κατι που θα λυσεις εσυ. Πρεπει να πεισεις τον εαυτο σου μετα απο τη διακοπη να ψαχτει πριν παραδωσεις οπλα.
θα δοκιμαζες ποτέ θεραπεία με ηλεκτροσοκ; προσπάθεια ενεργοποιησης σωστων νευρων νομιζω γινεται. Την συστηνουν σε περιπτώσεις με αγωγες που δεν βοηθησαν. Πηγαινε σε δημοσιο ψυχιατρειο. Παρε τηλ. Ρωτησε εκει. Οσο περνανε οι μερες το βασανο μεγαλωνει
Έχεις κάνει?ποιανει αυτό ξέρει κανείς?
Οσοι εχουμε κτθλψη , πιστευουμε οτι εχουμε βαρια , το οποιο δεν ισχυει .........και το ηλεκτροσοκ δεν συνισταται για κτθλψη ( ρωτησα τον γιατρο μου ) .......................μουπε ο γιατρος μου περιπτωση βαριας κτθλψης που ετυχε , προσπαθουσε η γυναικα ( στο ψυχιατρειο ) να βγαλει τα ματια της ......