Originally Posted by
Papillon
Το σιγουρο ειναι οτι δεν μου τα παρουσιάζει νορμαλ!! Δηλαδη κι αυτος βλεπει οτι ειναι θεμα να κανουμε μια φορα το μηνα! Αυτο που μου παρουσίαζει νορμαλ ειναι οτι ειναι λογικό σε καποιες περιοδους να μενει πίσω. Δηλαδη δείχνει οτι δεν ανησυχεί γιαυτό. Για να ειμαι πιο συγκεκριμμενη εγω ειμαι αυτή που το κανω θέμα και ανησυχώ, ΟΧΙ τοσο για την δικιά μου ικανοποίηση τώρα τωρα οσο για το που θα πάει αυτό... δν ειμαστε και παντεμενοι αλλα ζούμε σαν παντρεμενοι, δηλαδη δεν εχει καμία διαφορά απο αλλα παντρεμενα ζευγάρια. Εχουμε πολλα κατοικίδια, υποχρεώσεις, καθημερινοτητα, αλλα και ομορφες στιγμες, αγαπη, τρυφερότητα, ερωτα κλπ....
Αυτό με το σεξ δεν με πειραξε ποτε πραγματικά γιατι με τα προγραμματα μας δν το νιωθεια πολύ σαν να εχει μειωθει...ΞΕΚΙΝΗΣΕ ομως να με τρωει οταν καταλαβα για την αυτοικανοποιηση....εκεί τρελαθηκα ατην αρχή! Τωρα μάλλον εχω καταλαβει απο αντρες φιλους μου οτι ειναι απλά μια βλακεια και να το θεωρω δεδομενο οτι συμβαινει καποιες φορες....
Δν το κανει καθε μερα χαχαχχα , μονο οταν μενει μονος καποιες φορες....μπορει να ειναι 2 φορές το μήνα μαλλον. Και τελος να ξαναπω οτι δν ειναι κατι με εμενα, δηλαδη περα του οτι μου το λεει οτι ειμαι η κουκλαρα κ θεαρα του, ειμαι κ εγω ενταξει με την συνείδηση μου, παντα πολύ σεξυ, περιποιημένη κλπ... δν περνάει απαρατήρητο, το προσέχει παντα κ θα κανει κ καποιο σχολιο ισως αλλα δν θα πεσουμε απαραίτητα στο κρεββάτι.
Και τελος να πω πως οι διακοπες μας πανε πολυ! Οταν ειμαστε σε ξενοδοχειο εινι πολύ καλα..... στο σπιτι παλι ειναι ο παλιος γνωστος ρυθμος!