Τετοια λεγε μου να με ανεβαζεις. Παντως για ολα τα συμπτωματα που αναφερεις εχεις δικιο και θα μπορουσα να προσθεσω πολυ περισσοτερα αλλα θα χασουμε την ουσια που ειναι το πως αντιμετωπιζεις αυτη την κατασταση οσο το δυνατον πιο ανωδυνα.Quote:
Originally posted by Ζουζουνάκι
To Λέω πιο πολύ σε σένα Mike θα περάσει θα κάνει τον κύκλο του και θα κλείσει ίσωσ δεν τελειώσει αλλά θα κλείσει. Ετσι είμαι και εγώ. Πέρασαν 3 χρόνια και από τότε που χώρισα. Τίποτα δεν είναι το ίδιο. Αλλαξα εγώ ήταν σα να πέθανε κάποιοσ. Πόνεσε και πονάει όσο δεν φαντάζεσαι. Η πρώτη σ΄κέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ για να μην σχολιάσω τα όνειρα. Να ξυπνάς και να λέσ αποκλείεται. Να είσαι στα μαγαζιά να βλέπεις κάτι να του το πάρεισ και να σκέφτεσαι αφού τελείωσε δεν είμαστε μαζί. Και όμωσ επιβιώνεις. Βλέπω τόσεσ ψυχογενείσ παθήσεις εδώ μέσα και απορώ πώσ είμαι καλά μετά από τόση απόγνωση. Πολύ κλισέ αλλά μάλλον όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ίσωσ κάθε εμπόδιο για καλό.Πάντωσ στην δική σου περίπτωση έχω τισ αμφιβολίεσ μου για το αν τελείωσε για πάντα παρότι η κοπέλα δηλώνει ανένδοτη