Originally Posted by
Antonis8
Μέχρι 137 συνήθως. Μετά κάθομαι. Μια φορά είδα ότι έφτασα 153, αλλά δεν ξέρω αν ήταν σωστή μέτρηση γιατί είχα το οξυμετρο στο χέρι και οταν κουνιέσαι βγάζει παραπάνω. Ούτε εγώ αισθάνομαι δύσπνοια κλπ, από ένα σημείο και μετά όμως, αν δεν πέσουν, αισθάνομαι ζάλη. Μετά αν βάλω και το χέρι στους παλμούς και δω πόσο γρήγορα πάνε,πανικοβαλλομαι και με πιάνει δύσπνοια.
Γάτες ταιζω. Πρωί και βράδυ. Κάνω το γύρω σε μερικά σοκάκια και βάζω φαγητό στα πιατακια που έχω. Με ηλεκτρικό πατίνι πάω πλέον ,πριν με πιάσει αυτό το πράγμα περπατούσα πρωί πρωί και κουβαλούσα και τροφές,δεν με έπιανε τίποτα, μες στον καύσωνα. Τώρα ακόμα και με το πατίνι, κουράζομαι και ανεβαίνουν οι παλμοί μου. Αναγκάζομαι να σταματήσω και να καθίσω στο δρόμο για να πέσουν οι παλμοί. Και μετά μόλις γυρίσω σπίτι, είμαι ήδη αρκετά κουρασμένος και στο τέλος δεν πάω στη δουλειά. Φοβάμαι μήπως ανέβουν πολύ οι παλμοί μου και πάθω καμιά ανακοπή ή μήπως λιποθυμήσω, ή μήπως κουραστεί η καρδιά μου και έχω πρόβλημα αν είναι συνέχεια σε τέτοιους ρυθμούς. Με πιάνουν και κάτι πόνοι στο στήθος που δεν ξέρω τι είναι. Συνήθως ξέρω ότι είναι μυϊκοί, αλλά είδα ότι και άλλοι με POTS εχουν τέτοιους πόνους λόγω της έντασης. Σε άλλους είναι πολύ χειρότερο,πάνε δηλαδή με το που σταθούν στους 140. Η πίεση μου είναι χαμηλή σήμερα, στο 9,5-10 και 6-7.