Ετσι ειναι οι ψυχιατροι, μην κατηγορησουν τα παλιοχαπα τους και χασουν την δουλεια τους .......
ναι ειναι εξοργιστικο .......
Printable View
Ετσι ειναι οι ψυχιατροι, μην κατηγορησουν τα παλιοχαπα τους και χασουν την δουλεια τους .......
ναι ειναι εξοργιστικο .......
Σημερα ξυπνησα τα ιδια..με πιανει απελπισία..με εχει παρει η μπαλα κανονικα, πηρα ζαναξ 0.5 μεχρι τωρα..δε ξερω αν χρειαστει να παρω κ αλλο αργοτερα θα δειξει..δεν εχω ορεξη για βολτα κλπ αραζω στο κρεβατι, τρωω κανονικα αλλα νιωθω απαισια γενικα κ φοβο συχνα...θρλω την ζωη μου πίσω..οταν παιτνω ζαναξ οι σκεψεις μικραινουν..το συναισθημα μου σταθεροποιειται..νιωθω παλι να βρισκω το Κέντρο μου..το ζολοφτακι δε κανει τπτ..ειναι το μονο σιγουρο..αντε παλι απ την αρχη.
Χανω την ψυχραιμια μου κ νιωθω οτι δεν θα γινω ποτε καλα...τωρα σκεφτομαι μηπως δεν θα με πιασει τπτ ξανα??πως θα συνεχισω ετσι τη ζωη μου?
Υπομονή. Σκέψου ότι σε λίγες μέρες θα πας στον γιατρό και θα σου προτείνει κάποια εναλλακτική. Σίγουρα κάτι θα βρεθεί να νιώσεις καλύτερα. Κανεις δεν έμεινε έτσι , για όλα υπάρχουν τα αντίστοιχα σκευάσματα. Λίγο υπομονή ακόμα. Ξέρω είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
Ναι ..οταν παρω ζαναξ σκέφτομαι θετικα...οποτε θα παιρνω μεχρι να παω...Ευχαριστώ πολυ
Τελικά υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που περνάνε ακριβώς τα ίδια και χειρότερα...... Όσο διαβάζω τα σχόλια σας αισθάνομαι λες και μιλάμε για εμένα. Ίσως όμως να βρίσκομαι σε καλύτερη θέση εφόσον πια καταλαβαίνω ακριβώς τι μου γίνεται γιατί ειμαι 30 και πανε χρονια τώρα.
Παίρνω και εγώ τα ζόλοφτ(100αρι) είμαι εντάξει όσο έχει να κάνει με την κατάθλιψη και όταν λέω ´εντάξει εννοώ ήρεμη.
Υπάρχουν όμως και οι μέρες που πέφτω ίσα με το πάτωμα. Αρνητική, μελαγχολική, να κλαίω να μην βρισκω νόημα στη ζωή μου παρόλο που δεν μου λείπει τίποτα (πέρα απ´τον πατέρα μου που τον εχασα πριν απο 13 χρονια.Απο τοτε εισεβαλε η καταθλιψη και με κατεστρεψε.)
Το θέμα είναι πως τώρα που πρέπει να κάνω παρουσιάσεις στη δουλειά έχω τρομοκρατηθεί σε σημείο που έχω αρρωστήσει. Εντερικά προβλήματα, αγχος, τρέμουλο, κρισεις πανικου ταχυπαλμίες κτλ κτλ. Δοκίμασα το ζάναξ (τα έχω αλλά δεν τα πήρα ποτέ μέχρι πριν δύο βδομάδες) που δεν αντεξα άλλο το άγχος που με είχε καταβάλει.
Ο τρόπος σκέψης μας και μόνο είναι ο εχθρός μας.
Αυτό που σκεφτόμαστε τι θα πει ο άλλος, μην μας κρίνει ο άλλος, και αν κάνω λάθος; Και αν γίνω ρεζίλι; Και αν και αν και αν........ Αυτό είναι η καρδιά του προβλήματος..
Συμφωνώ πως οι ψυχοθεραπείες θα βοηθούσαν και τώρα πια το σκέφτομαι πως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω παρόλο που με αγχώνει (ακόμη και αυτό).
Χαίρομαι που σας βρήκα, είναι σκληρό να μην συζητάς σχεδόν ποτέ για τα όσα αισθάνεσαι, με αποτέλεσμα να σε πνίγουν, όταν ξέρεις πως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πραγματικά και απλά θα πει και αυτός δεν είναι τίποτα, η ιδέα σου είναι θα περάσει κτλ κτλ κάποια στιγμη παίρνεις το μήνυμα να μην κάνεις ξανά τον κόπο άδικα. αν δεν τα έχει βιώσει ο ίδιος δεν πρόκειται να καταβάλει ούτε τον πόνο, ούτε τον φόβο, ούτε την απελπισία σου.
Προσωπικές μου απόψεις, αναμένω νέα σου anxious πως εισαι και αν αισθανεσαι καλύτερα....
κ σημερα τα ιδια...μεχρι το μεσημερι κωλοχτυπηθηκα στο γραφειο, τωρα σχολαω κ φοβαμαι να παω σπιτι λες κ με περιμενει ο χαρος με το τσεκουρι!!! οχι αγχος ορατο, καλυτερα τωρα αλλα οχι καλα γενικα, το πρωι τραγικα, εκλαιγα! αυριο παω γιατρο..το ζολοφτ σορρυ κιολας αλλα ειναι για τον πουτσ***
τοσα χρονια επαιρνα εφεξορ κ με κραταγε μια χαρα..μαλλον το ζολοφτ θελει παραπανω δοση απο 100...
μιλα με τον γιατρο σου.... δεν ειναι ολα τα αντικαταθλίπτικα για ολους το ιδιο... γενικα αφου ησουν καλα με effexor γιατι το σταματησες...?
Γτ το εφεξορ μου εριξε τα λευκα...οποτε δεν κανει να το παιρνω..
Στο έχω ξαναπεί anxious,
Όλα αυτά τα φάρμακα δυστυχώς δεν θεραπεύουν , απλά κουκουλωνουν τα συμπτώματα εάν είσαι τυχερός και σου ταιριάξουν, για κάποιο μικρό ή μεγάλο διάστημα, μέχρι κάποια στιγμή να σταματήσουν να λειτουργούν.
Εάν κάποιος επαναπαύεται σε αυτά επειδή αισθάνεται καλά ακόμη και για πολλά χρόνια, και δεν μπορέσει να βρει τον τρόπο να αποδεσμευτει εγκαίρως από αυτά, κάποια στιγμή θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πρόβλημα.
Πολλές εναλλακτικές δεν υπάρχουν.
Τώρα τουλάχιστον, με την βοήθεια του γιατρού σου προσπαθήστε να βρείτε την κατάλληλη δοσολογια η και συνδιασμο τέτοιων φαρμάκων, που θα μπορέσουν να σε σταθεροποιησουν και πάλι για κάποιο διάστημα.
Εύχομαι να βρείτε την σωστή διέξοδο.
περιεργο... λες και εγω που ανεβηκε το ενζυμο LDH 860 να ειναι απο τα xanax? πριν την εξεταση αιματος ειχα παρει μισο xanax 3 ωρες πριν ομως... γενικα εκανα την εξεταση σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι ειχα παει εκτακτα γιατι ενιωθα οτι ειχα παθει εγγεφαλικο και ετσι αφου περιμενα 8 ωρες για να παρω της εξετασεις μου ειπαν να παω σε νευρολογο πραγμα που εκανα... εκανα επισης και μαγνιτικη εγγεφαλου και αγγιογραφια.. θα της δει τωρα συντομα η νευρολογος που μου της ειχε γραψει αν και που ειδα τα συμπερασματα γραφουν χωρις αγιολογα ευρηματα... και γενικα διχνουν normal ολα στο κεφαλι μου.... αλλα μετα απο 2 μηνες ξανα επαθα αυτο το πραγμα μεσα στον υπνο μου δεν μπορουσα να κουνηθω ενιωσα να μουδιαζω απο την μια μερια και μεσα στο κεφαλι μου ενιωθα ενα πλακομα κατι εντελως περιεργο δεν μπορουσα να ανοιξω ουτε τα ματια μου...... ειμαι μονο 26 χρωνον και πραγματικα φοβαμαι τοσο πολυ για την υγεια μου....... με εχει καταστρεψει το ανχος.... να ηταν αυτο αραγε κριση πανικου μεσα στον υπνο? η υπνικη παραλυση αραγε? δεν μπορω να καταλαβω... παντως μετα το μυαλο μου πηγενε με 200 στροφες το λεπτο μια συνχηση και ταυτοχρονα εντονη ζαλαδα δυσπνια και αδυναμια..... ημουνα κιολας μονο με 2 ωρες υπνου... αφου ακομα και που σηκωθηκα να παρω το χαπι για το θυροιδη ημουνα σαν χαμενος.... δεν ενιωθα τπτ...... ολα ηταν σαν ενα ονειρο... πραγματικα εχω τρομαξει απιστευτα πολυ..... δεν ειχα εγω τετια συμτωματα ποτε μου...... και περνω και 3 χρονια xanax... Που και αυτο με τρομαζει να πω την αληθεια..... περνω 0.5Mg την ημερα 0.25 Πρωι-βραδυ..
παιδια.εχω τρομερο αγχος κ φοβο, οποτε με το να μου λετε οτι δεν υπαρχει καμια λυση με κανετε να νιωθω χειροτερα... δεν ειπα οτι το χαπι ειναι η λυση, κανω κ ψυχοθεραπεια παραλληλα εδω κ 5 μηνες, απλως θελω να μαι οκ στην καθημερινοτητα μου για να βγαζω την μερα, τοσο πολυ αγχος κ φρικη δεν ειναι να το αφηνεις κ χωρις θεραπεια, νιωθω οτι θα καει ο εγκεφαλος μου απο το αγχος, με τρομαζει οταν μου λετε οτι δεν υπαρχει λυση... δεν εναποθεσα ολες μου τις ελπιδες σε ενα χαπι κ γι αυτο κανω κ ψυχοθεραπεια μαζι.. κ τι να κανω? να κατσω να τρεμω κ να μην μπορω να κανω ενα βημα? εννοειται οτι θα εχω κ υποτροπες... τουλαχιστον η υφεση ας κραταει πιο πολυ ...τι να πω..
μακ το εφεξορ επαιρνα 75mg δεν πιανει νοραδρεναλινη σε τοση δοσολογια..
Καλημέρα anxious.
Εννοείται πως υπάρχει λύση και κάνεις πολύ καλά που εκτός από το χάπι κάνεις παράλληλα και ψυχοθεραπεία.
Μπορείς να βοηθήσεις τον ευατο σου και ήδη κάνεις από ότι βλέπω μεγάλα βήματα.
Αυτές οι καταστάσεις θέλουν πολύ εσωτερική δουλειά με τον ευατο μας και δεν είναι μια εύκολη διαδικασία.θέλει πολύ χρόνο αλλά είμαι σίγουρη ότι σιγά σιγά θα βλέπεις βελτίωση.
Δεν θέλω να απελπίζεσαι, θέλω να είσαι θετική κάνεις ήδη προσπάθεια και θα δεις αποτέλεσμα.