Quote:
Originally posted by πολυμνια
το μονο πραγμα που κανουν οι γονεις ειναι λαθη... απτα λαθη τα παιδια η γινοντα δυνατα η συβιβασμενα η αντιδραστικα..
μαθετε να εισται φιλοι με τα παιδια σας και οχι τα παιδια να μην συζητουν μαζι σας τα προβληματα τους..βαρεθηκα να ακουω τους φιλουσ μου να φοβουνται να πουν στους γονεισ τους πχ οτι μεθυσαν η οτι επαθαν κατι γκομενικο...επισης βαρεθηκα ναβλεπω μανεσ με τισ κορεσ τουσ να συμπεριφερονται σαν κοτεσ και να ειναι ζαμαν φου...ειμαι εφηβη και η μανα μου ποτε δεν με εκανε να νιωσω ανετα να της μιλησω...
αν δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σας και τον συντροφο σας μην κανετε παιδια... απλο ειναι..δεν σας φταινε σε τιποτα...και οποιοσ τολμα να απλωσει χερι στο παιδι του ειναι ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ το παιδι ειναι δικο σου δημιουργημα..το φερνεισ στον κοσμο για να μαθει την αγαπη για να μπορεσει να βαλει ενα πετραδακι στην καλυτερευση του κοσμου..οταν πρωτο γραφτηκα σαυτο το σιτε με ερωτησεις πολλεσ ημουν 16 και μου κλειναν τα ποστ μου..οκ..τωρα μαγκεσ ειμαι 18 .επειδη εσεις οι μεγαλοι εχετε ξεχασει πολλα πραγματα
κοπελα μου σε αυτο το συγκινητικο συγγραμα αληθειας που βγηκε απο την ψυχη σου μονο μια φραση θελω να διορθωσω για να ξερεις που να στρεψεις τα πυρα σου για να λυσεις το προβλημα που προφανως εχεις , οπως καθε εφηβος με την οικογενεια του...