ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής. Στην Αθήνα μένω. Και εσύ γνωσιακή είχες κάνει?
Printable View
ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής. Στην Αθήνα μένω. Και εσύ γνωσιακή είχες κάνει?
Όχι ο δικός μου έκανε ψυχαναλυτικού συμπεριφορικου τύπου ψυχοθεραπεία. Ήταν γνωστός στην Αθήνα. Έβγαινε και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης συχνά. Είχε πολλές γνώσεις και εμπειρία. Είχε σπουδάσει ψυχοθεραπεία στην Γαλλία στην σχολή του Lacan. Είχε κάνει κ αυτος προσωπική ανάλυση πολλά χρόνια. Όταν πέθανε απευθύνθηκα στην γυναίκα του που είναι κλινική ψυχολόγος. Όταν με είδε τόσο χάλια μου λέει εσύ δεν έχεις κάνει ψυχοθεραπεία. Έπαθα σοκ. Με την γυναίκα του δεν τα πήγαιναν καλά και είχαν πάρει διαζύγιο. Μου είχε πει άσχημα πράγματα για αυτήν. Η γυναικα του μου είπε να κάνω με αυτήν ψυχοθεραπεία αλλά δεν της έχω εμπιστοσύνη.
Και μόνο που σου έλεγε προσωπικά του ζητήματα είναι φαουλ για μένα. Δεν επιτρέπεται να μιλάνε για δικά τους θέματα.
Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι. πόσο καιρό νοιώθεις έτσι?
ναι σωστά αλλά αν λέει άσχημα πράγματα για κάποιον αυτό δεν είναι ωραίο.
α οκ.. το σημαντικό είναι να μην αφεθείς!
μην μένεις άπραγος και βυθίζεσαι στην κατάθλιψη
Κοιτούσα εδώ αν μπορώ να σε κάνω φίλη ώστε αν το έχω ανάγκη κάποια στιγμή να σου στείλω και προσωπικό μήνυμα αλλά δεν το βρισκω.Κάνεις και εσύ ψυχοθεραπεία σπουδάζεις και κοινωνική λειτουργός και είναι καλό να έχω κάποιον σαν εσενα. Δεν ξέρω αν ήθελες να μου δώσεις το Facebook αν έχεις?
καταλαβαίνω τι λες.. και εγώ νοιώθω τόσο φοβισμένη και μόνη αλλά η θέληση μου να γίνω καλά είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που νοιώθω!
ναι έχω facebook μπορώ να το γράψω εδώ?δεν ξέρω αν μπορώ να στο δώσω εδώ. πρώτη φορά γράφω σήμερα.