Προσπαθώ κάθε μέρα αλλά δεν μπορώ να πάω και 40 χρόνων και να προσπαθώ ακόμα με κάποιον να αλλάξει. Είναι λάθος να λέμε τα προβλήματα μας σε τρίτους δεν τους νοιάζει η γενικά όταν έρθει η ώρα θα στα χτυπησουνε
Printable View
Προσπαθώ κάθε μέρα αλλά δεν μπορώ να πάω και 40 χρόνων και να προσπαθώ ακόμα με κάποιον να αλλάξει. Είναι λάθος να λέμε τα προβλήματα μας σε τρίτους δεν τους νοιάζει η γενικά όταν έρθει η ώρα θα στα χτυπησουνε
Αν θες πραγματικά να ακούσεις γνώμες. Καλό είναι να πεις ακριβώς τι έγινε, τι έκανες μετά, τι έκανε αυτός.. Και πως βλέπεις αυτή την σχέση..
Συνεχώς μου πετάει τα λαθοι μου και από τώρα και παλιά. Πιστεύω ψάχνει δικαιολογίες για να μην δεθεί όταν κάποιος μιλάει σε τρίτους για αυτό που του συμβαίνει στην ουσία δεν θέλει να δεθεί με αυτόν.
Μιλάει για να κουτσομπολεψει ή γιατί θέλει να βγάλει μια άκρη? Γιατί αν κάνει το δεύτερο... Στην ουσία αυτό κάνεις και εσύ τώρα στο φόρουμ.
σιγα να μην ηθελε γκομενα ηθελε να μαθει τι παιζει στισ σχεσεισ που πεταει χαρταετο αφου εμαθε επαθε καρδια φυσικα βρισκει τη γυναικα ανωτερη κλπ οτι ελεγε αλλα εμαθε τι παιζει κι επαθε καρδια αυτα ακομα καλα ειμαστε
αμα πω κανονικα τι εννοω θα παθουν οτι επαθα κι εγω απο το λαμπροπουλο με τη γκοθαμ σιτυ και τουσ μεθανιωτεσ ασε δε θελω αλλο φτανει τοση αληθεια
Μιλάει για να κουτσομπολευει ουσιαστικά δεν θέλει να αλλαξει απολύτως τίποτα έχει βολεύτει στην μιζέρια του και θέλει να βρίσκει πατήματα για να μην δεθεί με κανέναν δεν ήμαστε το ίδιο εγώ θέλω πλέον να σώσω την σχέση αλλά ίσως δεν εχει κανένα νόημα να προσπαθώ μόνη μου.
και μολισ σωθει η σχεση εσυ φευγεισ τελικα τα αγορια ειναι διαβολακια
τιμωρια επειδη την καμακωσε να μην του πεταξει την καρδια στα σκουπιδια αφου οι αντρεσ ειναι διαολακια
Εγώ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη της γιατι εδώ είμαστε για να πούμε την γνώμη μας σαν τρίτα άτομα ή να βοηθήσουμε να δει τα πράγματα πιο καθαρά.
Γιατί υπάρχει αγάπη αλλά ίσως είναι καλυτερο να φεύγουμε όσο και να πονάμε
Αν υπάρχει αμοιβαία αγάπη γιατί να χωρίσετε;; ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άτομο να 'κουμπωσεις' εκεί έξω; μήπως να το προσπαθήσεις λίγο ακόμη. Να καταλάβει ότι μιλάς σοβαρά; πόσο χρονών είναι;
Είναι δύσκολο να κουμπωσουμε αλλά όχι ακορτοθωτο και γενικά αν σκεφτόμαστε τα δύσκολα θα μένουμε σε τοξικές σχέσεις? 35 είναι