Quote:
Originally posted by alexloukoumaki
αχ φιλε μου η αληθεια ειναι οτι οτιδηποτε αλλο , ακομα και ο φυσικος πονος μας κανει να ξεχναμε..
οδυνηρο, αλλα ξερεις κατι , τσαντιστηκα πια να καθομαι να κλαιγομαι και να μην γινεται τιποτα , βαρεθηκα, μου στεγνωσαν τα δακρυα που λενε, δεν αντεχω αλλο, δεν παει ετσι , ειναι αδικο.. !!
Δεν την παλευω αυτη τη κατασταση, νιωθω οτι αρχιζω να αρρωσταινω.. Εγω , που οποτε και να με εβλεπες ημουν παντα μες στη τρελη χαρα , και υποστηριζα κ ημουν παντα διπλα στα ατομα που περνουσαν προβληματα κ ασχημα ψυχολογικα..
Όχι φιλε μου, δεν θα του κανω τη χαρη.. Αρκετα μου εκανε, τωρα θα μαραζωσω κιολας απο πανω για αυτον !!??
Προχωραω μπροστα, απο αυριο κιολας, τερμα τα κλαματα, τερμα οι στεναχωριες, δεν θα καταντησω αρρωστακι εγω !!! Κ ο αλλος να περναει καλα.. Αν δεν κανω εγω κατι γιαυτο , δεν θα ερθει τιποτα απο μονο του..
Δεν καθομαι σπιτι ουτε λεπτο, θα ντυθω θα βαφτω και εξω, οσο πιο πολυ γινεται, να ασχοληθω με αλλα, να αλλαξω εικονες, να δω κοσμο, και ισως και ενα καινουργιο προσωπο μια γνωριμια..
Ελεος , δεν το μπορω τοσο δραμα αλλο, δεν ειναι κι ο θεος δα να κανω ετσι..
Φιλε μου, εχουν δικιο ολα τα παιδια που μας λενε να βγουμε, να προχωρησουμε... Μηπως εμεις κανουμε πιο δυσκολη τη ζωη μας ??... Μηπως εμεις κλεισαμε ετσι τον εαυτο μας και δεν δεχομαστε τιποτε αλλο καινουργιο στη ζωη μας ??
Κοιτα να γινεις συντομα καλα φιλε μου mike , και μη χανουμε αλλο το καιρο μας.. Παμε να φτιαξουμε μονοι μας τη ζωη μας !!! Περαστικα σου και ελπιζω να ακουσω πολυ καλα νεα απο σενα, γιατι απο εμενα σιγουρα θα υπαρχουν, τα εχω παρει πολυ στο κρανιο, και κυριως με τον εαυτο μου..
Ελπιζω να τα καταφερουμε..
Φιλακια πολλα !!!!
Στην δικια σου περιπτωση δεν το συζηταω καθολου και πολυ ασχοληθηκες, η δικια μου ειναι λιγο πιο περιπλοκη ομως το αποτελεσμα ειναι το ιδιο πρεπει να προχωρησουμε και θα προχωρησουμε παρακατω σου ευχομαι τα καλυτερα! φιλια πολλα και σ΄ευχαριστω!