ωραια και γιατι φωναζεις?μας επισες .καθε μερα βλεπουμε κ ακουμε για τετοιες μανες και πατεραδες.απλα στο παρελθον με εχεις ξαναθιξει σαν μανα χωρις να ξερεις γιαμενα τπτ και γιαυτο υποψιαστικα οτι μ κολας παλι.
Printable View
ωραια και γιατι φωναζεις?μας επισες .καθε μερα βλεπουμε κ ακουμε για τετοιες μανες και πατεραδες.απλα στο παρελθον με εχεις ξαναθιξει σαν μανα χωρις να ξερεις γιαμενα τπτ και γιαυτο υποψιαστικα οτι μ κολας παλι.
αυτο που λες φωνες, ηταν απλα υπογραμμιση για να καταλαβεις αυτο που δεν καταλαβες στο πρωτο μου μηνυμα, παρολο που δεν μιλουσαμε ΚΑΝ για σενα...ειπα οτι αν το γραψω με κεφαλαια ισως το καταλαβεις..
δεν ξερω που αναφερεσαι οτι σε εθιξα σαν μανα, αν το θυμασαι μπορουμε να το συζητησουμε..δεν ξερω πως εισαι σαν μανα, ελπιζω να εισαι καλη και ισορροπημενη, για το καλο του παιδιου σου...
εγω για ενα πραγμα ειμαι σιγουρη...εκτος των παθολογικων καταστασεων, δλδ να εχει καποιο παιδι προβλημα εκ γεννετης κλπ, τα προβληματα συμπεριφορας των μικρων παιδιων της ηλικιας που συζηταμε, ειναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ προβληματα που προκαλουν οι γονεις τους με την συμπεριφορα τους προς τα παιδια η με τις σχεσεις τους μεταξυ τους...
κι οποιος διαφωνει με σενα η με τις αποψεις σου δεν σου \"κολλαει\"...απλα διαφωνει...
γιατι ειπα εγω οτι δεν φτενε οι γονεις αν η σιμπεριφορα των παιδιων δεν ειναι σωστη?δε διαφωνισα πανω σε αυτο καν.και δεν εχω χρονο να σηζητησω εχω να παω βολτα τον μικρουλη μου και δεν νομιζω οτι χριαζεται να πισω καποιον σε τετια θεματα.
δεν σου ζητησε κανεις να συζητησεις..ο καθενας σχολιαζει οτι θελησει εδω μεσα...κι εσυ το ιδιο εισαι ελευθερη να κανεις η να μην κανεις...
πιστευω οτι η τραυματικη εμπειρια του χωρισμου στο περασμα απο το οιδιποδειο συμπλεγμα στην λανθανουσα περιοδο της ταυτποιησης με το πατερα , απαιτει να ερωταται ο ιδιος αν επιθυμει να επιστρεψει και να δει τον γονιο του στον τραυματικης εμπειριας χωρο του χωρισμου σας ...Quote:
Originally posted by gouvernetos
γεια σας καινουργιο μελος γκουβερνετος χωρισμενος μενα πενταχρονο παιδι ενα παιδι που εχει αναπτυξει επιθετικη συμπεριφορα να χτυπαει την μητερα του να πεταει αντικειμενα κλπ και σε μενα οταν βρισκομαι στον σπιτι της πρωην στο σπιτι μου το παιδι ειναι ενα φυσιολογικο παιδι μετα ομως την επιστροφη μας που ενα μηνα δεν ειχε ζητησει την μητερα του απο τις διακοπες μας ξαφνικα αρχισε να με αρνηται και στις αποπειρες μου να τον κουβεντιασω δεν στεκεται να μου πει γιατι και βρισκει ευφανταστες δικαιολογιες οταν τον παιρνω αρνηται σθεναρα και την επομενη μερα ειναι μια χαρα αγκαλιες φιλια και απροθυμο να γυρισει στο παλιο του περιβαλον ζητησα επειμονα απο την πρωην να επισκεφτουμε παιδοψυχολογο πηγαμε 2 3 φορες αλλα το σταματησε εκει φυσικα ειναι και αλλα που συμβαινουν ελπιζω σε απαντηση σας και να μπω πιο μεσα σολα που συμβαινουν ευχαριστω....
Πιστευω οτι αυτο προς το παρον βγαζει παλινδρομηση στο οιδιποδειο που δικαιολογει την επιθετικοτητα στην μητερα του
αφου πιθανοτα , στο μευλο του ισως ο χωρισμος εχει συνδυαστει με αυτη ακριβως την συναισθηματικη του εξαρτηση που ηδη εχει κανει καποια θετικα βηματα απεξαρτησης ...
θα προτεινα πριν πατε στον γιατρο η τον ψυχολογο να δοκιμασετε να ειναι η μητερα που θα επισκεπτεται το παιδι στον νεο του σπιτι με τον πατερα και οχι επιστροφη στο σπιτι του χωρισμου....Μπορει να μετακινειται η μητερα η αν υπαρχει αναγκη η δικαστικη αοφαση για συμβιωση , να γινεται αν το επιτρεπουν φυσικα τα οικονομικα σας σε ενα αλλο χωρο