Καλα εμείς θα μπορούσαμε να μιλάμε όλη μέρα για ταινιες - σειρές :)βρήκα τον άνθρωπο μου χάχα
Το 13 reasons why το εχεις δει;αν όχι δες το οπωσδήποτε!!
Printable View
χιχι. Φυσικα :) Επιτελους μια σειρα που ξεμπροστιαζει τι γινετε στην " γλυκια κατα τα αλλα εφηβεια " και εβγαλαν και 3η σεζον νομιζω. Δε προλαβα να τη δω. Μεγαλος ερωτας ισως και διαφυγη ο κινηματογράφος για εμενα. Απο παιδι βεβαια ειχα μια κλιση παραπανω. Ειχα δει το The Storm του Stephen King και ειχα εντυπωσιαστει το πρωτο Omen το καραγουσταρα. 5 ή 6 δημοτικου αυτα. Πλεον δεν εχω π.χρονο να δω αλλά κατι καταφερνω. Περσονα με μπολικα ψυχολογικα ζητηματα στο Mommie Dearest παρακαλω. Παλια ταινια αλλά ευγε για ερμηνεια !!!
Παιδική ταινία να προτείνετε; να μπορει να την δει και ενήλικας.
sausage party
παιδικη αλλα για ενηλικες μονο.. τα σπαει!
Έβαλα τώρα να δω το πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 3.. Θα δω τρέιλερ αυτού που μου έστειλες για να δω τι φάση είναι.
Γιωργο τον Μογλη που βγηκε το 2019 νομιζω. Το wall e. The secret life of pets. Αυτα παντως μου ηρθαν τωρα στο νου.
Θα δω τρέιλερ.. Ο μογλης πάντως σαν ιδέα δεν με ενθουσιάζει.
Γιατι;; μεσα απο τη σκληροτητα δειχνει και τρυφεροτητα συν το ποσο μεγαλη συνδεση μπορει να αναπτυχθει μεταξυ ζωου και ανθρωπου. Εγω συγκινηθηκα και ρεαλιστικη την βρηκα.
Γεια σας! Επισης μιας που ειμαστε σε ψυχολογικο φορουμ, για οσους λατρευουν τη μουσικη, οπωσδηποτε...... shine(1996)!!!
Sharp objects. Σειρα. Μια σεζον. Αρκετα ενδιαφερουσα ως ψυχογραφημα και με αρκετες διαταραχες.
Εμένα μαρεσουν οι σειρές με φόνους που πρέπει να βρεις τον δολοφόνο..
Cc σορρυ απλα δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για τα μηνύματα.
Και εγώ δεν έχω προλάβει να δω όλη την 3η σεζόν από το 13 reasons why αλλά θεωρώ ότι η πρώτη ήταν η καλύτερη με διαφορά.
Και εγώ από μικρή το θεωρούσα συναρπαστικό κάθε φορά που με πήγαινε η μαμά μου σινεμά! Αργότερα με τις σειρές, ταινίες στο ίντερνετ ήταν σαν να ανακάλυψα έναν καινούργιο κόσμο!
Δεν έχω βέβαια και εγώ πολύ χρόνο να βλέπω πλέον αλλά οπότε έχω πάντα θα δω κάτι.
Αγαπώ Stephen King, και τα βιβλία του!!